27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Stabil seier mot ultradefensive Holmlia

25.10.2016

NOR 92 slo Holmlia uten å spille sin beste innebandy, men var stabile og slapp kun til bortelaget ved en anledning.

Scoringsjubel! Det ble 6 mål mot Holmlia, men det burde vært minst dobbelt så mange når man ser på antall målsjanser.

Mange var nok spente på hva som ventet når Holmlia tok veien til Nedre Eiker og Solberghallen. Laget sto kun med 2 poeng på sine første kamper og hadde tapt stort mot topplagene Vålerenga, Lillestrøm og Bækkelaget.

Det var ganske tydelig at Oslo gutta hadde tenkt mest på den defensive delen av spillet, da de tidlig la seg i en meget kompakt 5-mannsboks i egen sone og forsvarte eget mål for alt det var verdt.

NOR-trener Mikael Sjøqvist, det burde vel vært flere scoringer i den 1. perioden når vi ser på ballinnehav og sjanser? - Ja, vi leder bare med 1-0 etter første perioden, men det føles som at vi har full kontroll. Holmlia ligger kompakt og bra i sitt forsvar, men vi kjenner at fortsetter vi bare å spille med stor bevegelse og trussel orker de ikke stå i mot. Vi burte nok ha scoret noen flere mål i første, men vi er brukbart fornøyde med perioden. Det ble dermed med det ene målet som Akash Singh "banket" inn etter drøye 8 minutter.

I midtperioden fortsatte hjemmelaget med et solid ballinnehav, men det virket som om det var en magnet på utsiden av en god Holmlia keeper (kåret til Holmlias beste spiller). Sjøkan oppsummerte perioden slik: - Vi starter andre perioden veldig bra og scorer jo direkte i power play. Men etter hvert blir det litt surrete i perioder med noen rare dommeravgjørelser. Vi mister litt fokus, men vi henter oss ganske bra inn. Tidligere har vi vært altfor lavt nede på vårt laveste nivå, men når vi slet litt her i andre perioden er vi likevel brukbare og har god kontroll på Holmlia. Box play er også meget bra i denne perioden. Målscorere for Tigers i midtperioden var Jørgen Becher og Simen Bendiksen og NOR 92 ledet 3-0 foran de siste tjue.

Siste perioden startet perfekt for Tigers. -Vi får akkurat den starten vi vil på tredje når vi gjør 4-0 med en gang. (etter 23 sekunder av perioden). 5-0 kommer etter 1.43 av perioden og 6-0 før perioden var halvspilt. Etter dette synes jeg vi har full kontroll. Holmlia orker ikke komme opp i oss og vi styrer kampen helt inn til en stabil seier. Sett til det store spillovertakat og antall målsjanser burde vi så klart ha vunnet med flere mål, men vi er fornøyde med stabiliteten vi viser opp i denne kampen. Vi har som sagt ikke den store dippen og ikke minst er vi veldig stabile defensivt. Dette tar vi absolutt med oss videre.

Kampfakta NOR 92 - Holmlia

Skuddstatistikken viste hele 40-12 i favør av hjemmelaget, så med litt bedre effektivetet i den offensive delen så kunne fort seieren ha vært dobbelt så stor.

Nå venter en ny bortekamp, neste lørdag (5/11) er det Bærum/Hauger som ønsker oss velkommen til Rykkinnhallen.