2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sterk borteseier!

04.10.2016

Allerede klokken 10.00 søndags morgen, forlot bussen Solberghallen og satte kursen mot Brumunddal. Et lag vi ikke visste altfor mye om, men som vi etter statistikken burde slå.

Sesongens første poeng. Ingenting smaker bedre enn en solid seier etter en lang reise en søndags morgen.

Etter en over to-timers reisevei var vel både spillere og trenere noe slitne da vi ankom Fagerlundhallen.. Men etter en snakk i garderoben og en god oppvarming, var alle som en klar til kampstart. Det kunne se ut som et noe mer positivt og gira NOR-lag enn hva vi så forrige helg.

Det starter litt rolig, Brumunddal har kampens første målsjanse som går i stanga og ut, og etter tre minutter får de også kampens første utvisning. Her holder vi fokus i powerplay og tar ledelsen til 0-1 ved Simen Bendiksen, når det gjenstår 5 sekunder av utvisningen. Det skulle ikke blir så altfor spennende denne periode, NOR går opp til en 0-2 ledelse etter drøye 17 minutter og vinner perioden.

- I spill fem mot fem slutter faktisk denne perioden 0-0. Det er bare takket være god effektivitet i power play vi leder etter første perioden.
Vi møter et lag som spiller man-man, men vi finner ganske raskt de ledige rommene og har egentlig ikke noen større problem med deres forsvarsspill. Problemet ligger mer i vår fokus og våre ferdigheter. Vi slurver altfor mye i både passninger og mottak og dette gjør at vi aldri får noe flyt i spillet vårt. Samtidig føler vi at vi har ganske god kontroll på Brumunddal og følelsen er at de ikke vil orke å spille slik de gjør i hele kampen.
Derfor snakker vi mye om å ha tålmodighet i hodene våre og ikke gripes av panikk selv om ikke alt stemmer, forteller Mikael Sjøqvist til nor92.com.

Det skulle vise seg å bli en noe mer innholdsrik 2 periode, som besto av x-antall utvisninger, noe som også førte til at NOR økte ledelsen sin sin til hele 2-7, med scoringer av Timmy Sedin, Henrik Gommerud, Jørgen Ripel og Daniel Moen.

- Her får vi litt mer betalt for vår tålmodighet og dessuten viser vi god moral i denne perioden. Hver gang Brumunddal scoret hadde vi svar og scoret nesten rett etterpå. Dette gjorde at vi kunne gå i fra o ledde ganske komfortabelt etter to perioder. Det som ikke var like bra i andre perioden var at vi mistet litt fokus mot slutten av omgangen. Vi fokuserte på allt annet enn det vi skulle, fortsetter Sjøqvist.

Tredje periode skulle ikke bli noe mindre innholdsrik enn forrige, utvisningene fortsatte å strømme på og det gjorde målene til NOR også. Etter bare 43 sekunder viser vi hvem som har overtaket og det begynte å se svært lyst ut for sluttresultatet. På banen så vi et lag som ikke gav seg før dommeren blåste av kampen, og som virkelig ville vinne. Her skulle sekreteriatet holde tunga rett i munnen, for etter de siste 20 minuttene spilt, hadde begge lag putta flere mål hver, en resultatet viste 5-12 da kampen var ferdig. Mål denne perioden var av Henrik G, Raymond Jensen, Simen Skar, Jørgen R og Simen B.

- Her klarte vi mye bedre å holde fokus på de riktige tingene og dette er vi fornøyde med. Ellers ble dessverre dette, liksom andre halven av andre perioden, veldig rotete grunnet veldig mange utvisninger. Dette preget store deler av kampen og det var vanskelig å få noe ordentlig flyt i spillet.
For å oppsummere så har vi fortsatt en del å gå på spillemessig og når det gjelder taktiske valg. Men positivt er at vi tar med oss tre poeng og dessuten kunne vi gjennom hele kampen spille på samtlige utespillere og i tredje perioden fikk også Lars-Andre Brenden gjøre sin seniordebut i en seriekamp. Vi gleder oss også med Daniel, Raymond og Simen Skaar som alle gjorde sine første mål for NOR i en seriekamp, avslutter Mikael Sjøqvist til nor92.com.