2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Unødvendig spennende da NOR 92 vant i hjemmepremieren

16.10.2016

NOR 92 tok i mot Øreåsen som kom til Solberghallen med to knepne tap mot topplag før møtet med NOR 92 i Solberghallen.

Jørgen med 5 i nettet! Jørgen Ripel noterte seg for hele 5 mål da Øreåsen ble sendt hjem med tap.

Hjemmepremieren mot Øreåsen staret forrykende for NOR 92. Ikke mer enn 3.33 var spilt av kampen før den første ballen lå i nettet bak Øreåsen målvakten etter at Jørgen Ripel scorte sitt første av hele 5 mål i denne kampen. Kun minuttet senere var det klart for 2-0 etter at Raymond Jensen hadde scoret sitt første seriemål i Solberghallen denne sesongen, men det gikk ikke mer enn halvminuttet før Øreåsen hadde redusert til 1-2. Men det hjalp ikke stort for Østfoldingene for Jørgen Ripel var superhet i denne 1. perioden og scoret ytterligere to nye mål etter 5.41 og 8.54 og dermed 4-1 til Tigers! Etter drøye halvspilt periode noterte også enn annen Jørgen, nemlig Bercher, seg for sesongens første nettkjenning da han var tilbake etter sin langvarige skade og satte 5-1 til NOR 92 etter drøye halvspilt 1. periode. Øreåsen fikk et "trøstemål" halvminuttet senere og dermed 5-2 som også sto seg til første pause.

- Tar vi det fra starten synes jeg vi kommer veldig godt i gang i første perioden. Vi spiller med stor kreativitet og fart i angrepsspillet og scorer fem fine mål. Helt klart er det sesongens beste 20 minutter det vi presterte i denne første perioden. Skal man finne noe å pirke på er det at vi er litt pinglete i egen sone. Der må vi bli litt tøffere, sier Mikael Sjøqvist perioden.

Starten på midtperioden var også bra fra hjemmelaget. 6-2 og 7-2 kom i løpet av periodens første halvdel før det så ut som gutta var førnøyd. Det var nok ikke lurt. De siste 10 minuttene av perioden var "slakke" og hjemmelaget tillot Øreåsen og redusere to ganger og dermed 7-4 før de siste tjue minuttene skulle spilles.

- Synes også vi starter bra i andre perioden. Vi har full kontroll og går frem til 7-2, men så roter vi det dessverre litt til og kampen føles ikke avgjort når vi går inn i siste perioden, forteller Sjøkan til nor92.com.

Siste periode startet med ett mål til hvert av lagene i de første fem minuttene. Tigers økte deretter til 9-6 og så ut til å ro i land en sikker seier på tross av en litt "slakk" siste periode. Men NOR 92 agerte litt for urutinerte mot slutten av kampen og i stedet for å spille av kampen så lot de Øreåsen redusere til 9-7 (58.01) og 9-8 (59.24) før kampen var ferdigspilt.

- Sjøqvist oppsummerer den siste perioden slik: Vi varierer litt for mye i spillet vårt, men det føles likevel slik at vi har brukbar kontroll over kampen og det føles unødvendig at det blir så spennende som det tross alt blir mot slutten. Men vi lærer oss av dette og tar med oss de ting vi må jobbe med videre. Men vi tar også med oss tre poeng og en følelse av at vi har meget god innebandy i oss. Det viser vi absolut den første halvdelen av kampen.

- Man sitter igjen med litt blandede følelser etter denne kampen. Vi er veldig fornøyd med tre poeng og seier i hjemmepremieren. Vi er også meget godt fornøyd med spillet vårt i de første 30-35 minuttene. Men slutten av kampen er vi ikke like fornøyde med, er Sjøkans konklusjon av de første 60 minuttene med seriespill innebandy i egen hall denne sesongens.