2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i generalprøven!

21.09.2016

NOR 92 tok i mot 2. divisjonslaget LYN i generalprøven foran søndagens seriepremiere borte mot Vålerenga.

Målscorerne mot LYN. Jørgen Ripel (3), Henrik Gommerud (2), Simen Bendiksen (2), Tobias Hulterstrøm, Daniel Moen Eriksen, Oliver Kylland og Sindre Gulbrandsen (alle ett mål hver)

NOR 92 skulle få med seg en opplevelse av at samspillet sitter samme uken som Vålerenga venter i seriepremieren borte mot Vålerenga kommende søndag og forventningene var at LYN skulle være en motstander som kunne gi gutta bra motstand i generalprøven.

Trener Mikael Sjøqvist oppsumerte kampen på følgende måte:

- Den første perioden i den her kampen var den beste vi gjort i årets forsesong. Vi starter litt dårlig og Lyn tar ledelsen etter bare tre minutters spill. Men etter det tar vi over helt og presterer en veldig bra og kjapp angrepsinnebandy. Ikke minst er vi fornøyde med at de offensive bevegelsene nå var mer samlet og ikke bare en og en som de oftest var i kampen mot Asker. Vi snur kampen gjennom to mål i power play, et i fem mot tre, og fortsetter siden å konrollere første perioden. Defensivt blir vi litt utydelige i presse-spillet og dette har vi fokus på inn i den andre perioden.

Der starter Lyn klart best og scorer to mål første fem minuttene. Vi gjør noen individuelle feil som straffer oss hardt og offensivt blir vi altfor passive og stillestående. De fine motsatte og godt timet bevegelsene vi hadde i første perioden var helt bortre. Vi scorer et mål, men taper perioden med 1-2. Andre perioden er ikke bra fra vår side, men samtidig klarer vi å spille brukbart kontrollert også når spillet ikke helt fungerer. Dette å heve vår laveste nivå var en av punktene vi snakket om før kampen og dette synes jeg vi klarte.

I siste perioden hever vi oss igjen og vi scorer fire pene mål som alle kommer på måter vi ønsker å spille. Totalt sett er vi fornøyde med kampen, vi spilte på tre rekker hele kampen og alle fikk mye spilletid. Men det deles ikke ut noen poeng i treningskamper og nå handler det om å fortsette jobbe hardt og ydmykt på trening frem til søndagens kamp mot Vålerenga.

Kampfakta:
NOR 92-LYN  11-3 (6-1, 1-2, 4-0)
Publikum: Rundt 40
Solberghallen
Mål, NOR: Jørgen Ripel 3, Simen Bendiksen 2, Henrik Gommerud 2, Daniel Moen 1 , Sindre Guldbrandsen 1, Oliver Kylland 1, Tobias Hulterstrøm 1.
Assist, NOR: Timmy Sedin (3), Jørgen Ripel 1, Raymond Jensen 1, Didrik Grøstad 1, Tobias Hulterstrøm 1, Simen Skar 1.
Utvisning, NOR 92: Didrik Grøstad 2 min