2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongen godt i gang for G19

11.09.2016

Søndag ettermiddag fikk NOR 92 G19 besøk fra Sveiva og Bækkelaget i en liten miniturnering i Mjøndalshallen.

Godt i gang! NOR 92 G19 spilte to treningskamper på søndag som begge endte med seier.

Kampene i Mjøndalshallen ble spilt over 3x15 minutter hvor lagene møtte hverandre en gang.

Første kampen mellom NOR 92 og Sveiva ble en kamp hvor tempoet aldri tok av. Det var tydelig at det var tidlig for begge lagene og at det ennå gjenstår 2-3 uker til seriestart.

NOR 92 tokl ledelsen 1-0 etter sesongen første nettkjenning av Henrik Gommerud (Mathias Doull) etter kun 1.30 av kampen. Sveiva utlignet til 1-1 etter snaue 9 minutter, som sto seg til første pause.

Midtperioden ble målløs og kampen var jevn.

I siste perioden tok det drøye 7 minutter før neste scoring kom og da var det Sveiva som tok ledelsen med 2-1 (37.02). Men NOR 92 slo raskt tilbake og fortjent nok kunne Jakob Grøstad med en skudd fra midten utligne til 2-2 etter spilte 37.41. Under minuttet senere så tok NOR 92 tilbake ledelsen ved Oliver Kylland før samme mann fastsatte sluttresultatet til 4-2 for hjemmelaget.

NOR 92-Sveiva (4-2 (1-1, 0-0, 3-2)
Målscorere: Oliver Kylland (2), Henrik Gommerud (1), Jakob Grøstad (1)

Bækkelaget-Sveiva (4-3 (2-1, 0-1, 2-1)

I dagens siste oppgjør ventet Bækkelaget som gjorde en god figur mot Sveiva og vant et knepen seier 4-3 med en sen scoring. Bækkelaget hadde fått kun drøye 20 minutter hvile etter kampen mot Sveiva så det var klart at NOR 92 hadde en fordel her. Det fikk vi raskt også se i banespillet hvor Bækkelaget la seg lavere på banen og NOR 92 presset Bækkelaget lengre og lengre tilbake på banen utover i kampen. Tigers tok føringen etter 3.40 av kampen ved Oliver Kylland, økte til 2-0 ved Mattias Strandberg og 3-0 ved Henrik Gommerud før første periode var over. I midtperioden ble det ingen scoringer på tross av et massivt spilleovertak for NOR 92.
I siste periode trykket NOR 92 på med alt de hadde og slitne Bækkelaget spillere hadde nok med å slå unna mot slutten av kampen. Det høye presset ga to nye nettkjenninger for Tigers, 4-0 ved Sander Ullern og 5-0 ved Daniel Moen Eriksen før sluttsignalet gikk.

NOR 92-Bækkelaget 5-0 (3-0, 0-0, 2-0)
Målscorere: Oliver Kylland, Mattias Strandberg, Henrik Gommerud, Sander Ullern, Daniel Moen Eriksen

Nå venter noen gode treninger for gutta før de mandag 11. oktober tar i mot Sarpsborg til seriepremieren i Mjøndalshallen. Vi gleder oss!