2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Tap for Vålerenga i seriepremieren - må bli mer fysiske!

25.09.2016

Vålerenga er den utropte favoritten til seriemesterskap og en het kandidat til opprykk til Eliteserien. I søndagens kamp viste de at de blir å regne med denne sesongen. NOR 92 må luke bort noen enkle feil og bli tøffere i duellene.

Scoring i første kampen. Tobias Hulterstrøm har startet poengfangsten med nettkjenning mot Vålerenga.

NOR 92 kom til Teglverkshallen med håp om å "stjele" med seg et poeng eller tre i søndagens kamp. Slik skulle det ikke gå.

Satser på å kjempe om opprykk (dt.no)

Det startet bra. Etter at Vålerenga pratet på seg en tidlig utvisning tok Tigers sjansen i det påfølgende overtallsspillet når Tobias Hulterstrøm med stor vilje truet ballen bak en god Vålerenga keeper etter 2.55 av perioden. Dessverre gikk det ikke mer enn drøye minuttet før Vålerenga skapte balanse i regnskapet. Etter dette bølget spillet frem og tilbake med sjanser til begge lag, men det var hjemmelaget som ledelsen 2-1 etter 11.42 og økte til 3-1 etter 13.33. NOR 92 hadde sine sjanser, men Vålerenga virket langt mer effektive enn Tigers når det kom til å omsette sjanser til mål.

- Det her var ikke den start på serien vi ønsket oss. Det er bare å konstatere at vi i dag tapte for et lag som var bedre enn oss i alle deler i spillet. De var mer kompakte enn oss defensivt, de spilte rakere og mer effektivt offensivt og de var mer effektive enn oss i power play. Og ikke minst var de fysiskt sterekere enn oss. Av og til føltes det som gutter mot menn ute på banen. Vålerenga vant alle nærkamper og da ble det vanskelig for oss. Ellers starter vi brukbart og den første perioden er om ikke kjempebra så i hvert fall helt ok. Det som skiller oss og Vålerenga der er jo to powerplay mål fra dem, oppsummerte Mikael Sjøqvist til nor92.com

Den andre perioden ble ingen god periode for bortelaget. Alt for ofte ble det brudd etter balltap i farlige soner på banen. Vålerenga fikk periodens første mål etter 5.06 og deretter jaget NOR 92 den viktige 4-2 reduseringen og den kom etter 13.57 av perioden da debutanten Henrik Gommerud satte ballen inn i Vålerenga kassa etter pasning fra Timmy Sedin. Dessverre skulle det ikke gå mer enn drøye minuttet igjen før Vålerenga økte til 5-2, kanskje det var her kampen ble tapt. Når de så økte til 6-2 etter 15.01 ble det ikke enklere. I periodens siste minutt økte også Vålerenga til 7-2 og det så fryktelig vanskelig ut for NOR 92

-  Mellom første og andre perioden snakket vi mye om at vi skulle ta for oss mer og vilje være mer aktive i spillet. Dessverre ble det motsatt. Altfor mange spillere så litt redde ut. Vi gjemte oss for mye eller sto altfor mye still i offensiven og defensivt var vi altfor pinglete, fortsetter Sjøqvist til nor92.com.

I siste periode tok NOR 92 tak i kampen fra starten av. Vålerenga la seg lavere for å forsvare 5 målsledelsen og selv om NOR 92 hadde ballen klart mest, ble det for sjelden av gutta klarte å sette VIF keeperen på de største prøvene. Etter 13.25 av perioden reduserte Timmy Sedin til 7-3, mens Vålerenga scoret kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 8-3 etter 16.49.

- I tredje perioden prøver vi hva vi kan og vi får til et brukbart trykk mot Vålerenga. Men vi gjør det altfor enkelt for Vålerenga å forsvare seg. Vi skyter utrolig mye i dekk den her kampen og det kommer altfor ofte av dårlige taktiske valg fra vår side. Det var mye som kunne vært mye bedre i dag, men samtidig er det viktig at vi så fort som mulig legger dette bak oss. Vi har så vidt begynt denne reisen og alt kommer ikke gå på skinner med en gang. Det viktigste er å fortsette jobbe hardt og å ha tålamod i det vi driver med, oppsummerer Sjøqvist.

NOR 92 snublet i serieåpningen: Det var menn i mot gutter (dt.no)

I denne kampen fikk hele 7 spillere sin debut for NOR 92´s A-lag. Nå er dette historie og vi ser allerede frem til kampen mot Brumunddal neste helg!