27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Solid innsats ga storseier over Bærums Verk/Hauger

15.02.2017

NOR 92 jaktet nye poeng i kampen om sølvmedaljene i 1. divisjon da Bærums Verk/Hauger gjestet Solberghallen.

Debutant med nettkjenning! Elias Østnæs fikk sin debut mot Bærums Verk/Hauger og var ikke snauere enn at han scoret!

Det begynner å brenne et blått lys for Bærums Verk/Hauger´s eksistens i 1. divisjon og laget må snart begynne å plukke poeng for å sikre seg en plass i divisjonen neste sesong. Poeng ble det dårlig med etter besøket i Solberghallen denne tirsdagskvelden.

- Storseier til NOR 92 (Drammens Tidende)

På tross av et stort spillemessig overtak så skulle det gå over halvspilt perioden for Tigers fikk uttelling. Første scoring for kvelden var det Didrik Grøstad som sto for og 1-0 til hjemmelaget. Deretter kom det ytterligere to scoringer i rask rekkefølge. Først var det Sindre Gulbrandsen (18) som noterte seg for sin første nettkjenning for NOR 92´s A-lag etter 14.38 og kun 17 sekunder senere var Didrik Grøstad frempå med sitt andre mål for kvelden og 3-0 til hjemmelaget. Perioden ble avsluttet med tre spillere i "fryseboksen", to fra hjemmelaget og en fra bortelaget.

- Jeg synes vi har full kontroll i den første perioden. Vi styrer alt av spillet og jeg er fornøyd med at vi er så pass nøye med ballen. Vi gir egentlig ikke bort noe og leder fullt fortjent. Men samtidig savner vi litt trykk i første omgang og vi dras litt for mye med i det lave tempoet. Vi snakket derfor mye om å drive opp tempoet i andre perioden og at våre bekker skulle tørre å utfordre litt mer, oppsummerte Mikael Sjöqvist.

I starten på midtperioden var det først spill 4 mot 3 for Bæringene, før de også fikk prøve seg en kort periode i spill 5 mot 3 uten tellende resultat. Men når utvisningen var sonet, da kom resuseringen. Etter 2.18 av perioden sto det dermed 3-1 på lystavla. Etter drøye fem minutter av perioden var det igjen klart for besøk av Jørgen Becher på utvisningbenken uten at det hjalp Bærums Verk/Hauger. Etter halvspilt kamp var Didrik Grøstad nok en gang frempå da han med sin tredje scoring for kvelden økte til 4-1 for hjemmelaget. Etter 34.32 var det klart for 5-1 da Henrik Gommerud noterte seg på scoringslisten, før Jørgen Becher også hadde bestemt seg for å være med på moroa etter 39.07 og dermed kunne Tigers gå til siste pause med en 6-1 ledelse.

- Nå ble andre perioden litt amputert på grunn av ganske mange utvisninger. Men her må jeg si at vi presterte et utrolig bra box play-spill. Uten det kunne BVH kommit inn i kampen, men nå kunne vi isteden ta over mer og mer i perioden alt ettersom vi fikk spille fem mot fem, var Sjökans dom etter 40 spilte minutter.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

I siste periode spiller vi med tre rekker og spesielt moro var det at debutantene Elias Østnæs (16) og Jakob Grøstad (15) også fikk sine første minutter på A-laget! Perioden startet med at Tigers fortsatte trykket mot vår gamle lagkamerat i BVH målet, Anders Fanuelsen som holdt unna til det hadde gått 6.06 av perioden, da måtte han gi tapt for Jørgen Ripel som økte NOR-ledelsen til 7-1. Så under to minutter senere så får NOR 92 en overgang hvor Didrik Grøstad spiller ballen ut på kanten til en fri Elias Østnæs som kommer alene mot Fanuelsen og iskaldt setter ballen hardt opp i nettaket utagbart for den gamle NOR-kjempen, nettkjenning for debutanten og 8-1 til Tigers! Etter drøyt halvspilt siste periode har NOR 92 en stor målsjanse, men i stedet for at det blir 9-1, så kontrer Bærums Verk/Hauger og setter 8-2. Beholdningen de siste fem minuttene av kampen var en ny utvisning for bortelaget som ikke NOR 92 klarte og utnytte, men i sluttminuttene fikk endelig Jørgen Becher uttelling med sin scoring nummer 2 og 3 for kvelden og dermed endte kampen med en solid seier 10-2 over våre nærmeste naboer i 1. divisjon.

Kampfakta NOR 92 - Bærums Verk/Hauger

Mikael Sjöqvist oppsummerte perioden og kampen som følger: -Jeg er egentlig fornøyd med siste perioden. Vi klarer å holde fokus og innsats oppe bytt etter bytt og får jo også utdeling i form av noen fine scoringer. På det hele gjør vi en helt ok kamp og jeg synes vi klarer å prestere jevnt og stabilt gjennom 60 minutter. Vi har ingen store svakker i kampen og det er noe som er veldig positivt.