27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Storseier med bismak

26.02.2017

NOR 92 møtte bunnlaget Brumunddal i Mjøndalshallen søndag ettermiddag. Kun seier var bra nok i forhold til kampen om seriesølvet.

Tidenes raskeste? Jørgen Becher putta fire ganger på smått fantstiske 1 minutt og 4 sekunder mot Brumunddal.

NOR 92 bød opp til fest i Mjøndalshallen, men det ble bare sånn halvveis. Vinterferie og finale i den Engelske ligacupen får ta litt av skylden for at kun 107 tilskuere fant veien til Mjøndalshallen søndag ettermiddag. Kanskje fristet heller ikke bunnlaget Brumunddal like mye som et av de bedre lagene i serien?

Kampen startet som man håpet på for hjemmelaget. Kun 2.19 var spilt da Jørgen Ripel sendte NOR 92 i føringen med 1-0 og når samme mann økte til 2-0 etter 4.43 var vi i rute. 3-0 etter 8.22 ved Henrik Gommerud, før Raymond Jensen pratet på seg en 2+10 minutter uten at Brumunddal kom nærmere en redusering. Etter at utvisningen var ridd av fortsatte hjemmelaget å notere seg i målprotokollen da Jørgen Becher med sitt første for dagen økte til 4-0 etter 10.41 før Brumunddal fikk en ny mulighet i overtall uten at de heller klarte å utnytte den. Før første pause økte Tigers til 5-0 etter at Daniel Moen Eriksen var målscorer.
- Tidligere i denne typen kamper har vi slitt med å komme i gang fra start, men i dag får vi bra trykk fra første bytt. Vi spiller jo på tre fulle rekker, men takket vare bra disiplin i lengden på byttene klarer vi å holde ganske bra tempo og vi gjør en klart bra første periode, var dommen fra NOR-trener Mikael Sjøqvist.

Den 2. perioden startet som den første med tidlig scoring for Tigers. 6-0 etter 31.01 da Jørgen Ripel gjorde sitt tredje mål for dagen og etter 31.24 kunne Henrik Gommerud øke ledelsen til hjemmelaget til 7-0 kun 23 sekunder senere. Så pådro Brumunddal seg en 5 minutters utvisning som skulle vise seg å bli svært avgjørende. Den første halvdelen av 5 minutters utvisningen kjempet Brumunddal heroisk og NOR 92 klarte ikke å få uttelling før man hadde spilt 2.50 i overtall da Didrik Grøstad økte til 8-0. Deretter skjedde det noe som vi ikke ser så ofte (om det har skjedd tidligere overlater vi til de som følger nøye med på statistikk). Etter 36.21, 9-0 til Tigers, målscorer Jørgen Becher. 36.31, 10-0, Jørgen Becher. 36.42, 11-0, Jørgen Becher. 37.25, 12-0 Jørgen Becher. 4 nettkjenninger av samme spiller i løpet av 1 minutt og 4 sekunder! 12-0 til Tigers etter 40 minutter var helt OK.
- I andre sliter vi litt mer og fem av de sju målene vi scorer kommer jo faktisk i power play. Vi blir litt for bekveme og trygge i vårt eget spill. Mot etablert forsvar må man tørre å utfordre mye mer og vi spiller litt for stillestående og trygt til tider i andre perioden, oppsummerer Sjøkan midtperioden.

Siste perioden burde man rett og slett bare forbigå i stillhet... Her gjorde gutta det meste man ikke burde når man leder klart og bare skal fullføre med stil.
Vi lar Sjøkan oppsummere: - Jeg sitter egentlig med en litt rar følelse etter denne kampen. Man burde liksom være fornøyd etter å en seier med 15-6, men dessverre sitter den dårlige siste perioden vår altfor hardt. Vi taper den med 3-6 og derfor sliter vi med å være helt fonøyde etter den her kampen. Vi må lære oss å kunne spille på samme nivå i 60 minutter. Siste 20 minuttene i den her kampen er langt fra slik vi ønsker stå frem. Så klart kan du si at det ikke er helt enkelt å holde fokus når man leder med 12-0, men vi er i en prosess der vi ønsker å utvikle oss hele tiden og da må vi kunne stille litt krav på hverandre. For å oppsummere så var det viktigste i denne kampen tre poeng, men samtidig jobber vi som sagt fremst med utvikling og der håper jeg at vi klarer å ta med oss ting fra denne kampen som vi kan lære oss av. Både negative og positive ting.

Kampfakta NOR 92 - Brumunddal

Nå venter Lillestrøm i neste hjemmekamp søndag 5. mars kl. 17.00 i Solberghallen og her er kun seier godt nok. Vi håper at alle de 107 som møtte opp i dag tar med seg en person og møter opp for å støtte gutta neste søndag.