27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Poengene var beholdningen

23.01.2017

Tre nye poeng og fortsatt ubeseiret på hjemmebane, det var beholdningen når Ajer ble slått 4-2 i Solberghallen.

Hjemmedebut. Markus H. Hansen (15) fikk sin hjemmedebut mot Ajer og noterte seg for ett poeng (Foto: Lars Petter Engesmo, Drammens Tidende).

Lærdommen fra forrige kampen mot Øreåsen (tap 6-8) var å være på nett fra starten av. Det var gutta. Stort ballinnehav og bra med sjanser, men det virket som om vi gikk på 80% fart, litt forsiktige, litt dødt over det hele. Dermed ble det også kun to scoringer i de første tjue minuttene, ett til hvert av lagene etter at Jørgen Becher sendte hjemmelaget i føringen etter 14.56, mens Ajer utlignet til 1-1 etter 18.55.

Full pott på en dårlig dag (Drammens Tidende)

- Dette var en meget merkelig kamp. På en måte hadde vi full kontroll hele tiden med stort ballinnehav og en hel del sjanser. Men samtidig føltes det farlig hver gang Ajer hadde ballen. De klarte å komme til utrolig mange sjanser på en altfor enkel måte, forteller Mikael Sjøqvist til nor92.com

Kampbildet endret seg ikke mye i midtperioden. NOR 92 fortsatte med et stort ballinnehav, men klarte ikke å skape de store målsjansene. Det ble litt mye "rundt grøten" og det var ingen av spillerne som sto frem skikkelig og tok tak i kampen. Det var også Ajer som scoret først i perioden etter at de hadde hellet og spretten med seg da en ball fant veien inn bak NOR-keeper Kristian Skaug, 2-1 til Ajer! Gutta lot seg ikke stresse opp for mye, men jobbet videre og fikk også meget fortjent inn utligningen etter spilte 34.16 da Akash Singh var sist på ballen. Resultatet sto seg utrolig nok ut perioden og 2-2 foran siste periode imponerte ingen, annet enn bortelaget som sikkert var fornøyd med det!

- Vi hadde mest ball, men klarte ikke finne balansen mellom å spille med høyt tempo, men samtidig ikke blli stresset med ball. Vi tok altfor mange dårlige valg og vi gjorde også mange tekniske feil. Både mottak og passninger var av altfor dårlig kvalitet i denne kampen, var "Sjøkan's" konklusjon.

I siste periode fikk NOR 92 den åpningen de ønsket seg! Kun 42 sekunder ut i perioden sendte Jørgen Becher hjemmelaget opp i føringen med 3-2. Etter halvspilt periode fikk hjemmelaget sjansen i overtallsspill og denne tok Didrik Grøstad godt vare på da han sendte NOR 92 opp i 4-2. I forbindelse med målet pådro Ajer seg en 2+10 minutters utvisning, men hjemmelaget klarte ikke å benytte denne sjansen til å øke ledelsen ytterligere og kampen ebbet etter hvert ut med seier og tre poeng til Tigers uten at vi på noen som helst måte overbeviste! Skuddstatistikken 42-18 forteller klart om en kamp hvor uttellingen var veldig langt unna det vi håper på. Alt for mange skudd som traff Ajer keeperen midt i brystkassa. Tre poeng var beholdningen i denne kampen.

- Det vi tar med oss fra den her kampen er nok bare de tre poengene. Spillemessig håper jeg vi skal kunne betydelig mer, både taktisk og teknisk. Nå gjelder det å trene hardt og fokusert frem til neste tøffe oppgave mot Holmlia, oppsummerte Mikael Sjøqvist.

En grundig oppsummering av kampen og tre gode treninger før sesongens siste bortekamp mot Holmlia på fredag er forhåpentligvis det som skal til for å få på plass det som behøves for å prestere langt bedre i denne kampen.

Avslutningsvis skal det nevnes at Markus H. Hansen (15) fikk sjansen fra start og gjorde sine saker bra og på benken satt ytterligere to unggutter som vi forhåpentligvis kommer til å se mer av i årene som kommer, Elias Østnæs (16) og Jakob Grøstad (15). Det gror godt i Tigers!