27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sliteseier!

28.01.2017

Fasiten ble tre nye poeng i sesongens siste bortekamp mot Holmlia, men NOR 92 slet med uttellingen også i denne kampen.

Fornøyde målscorere. Tobias Hulterstrøm, Jørgen Ripel og Akash Singh scoret 6 av NOR 92´s 8 mål mot Holmlia.

Som i kampen mot Øreåsen borte kom NOR 92 også i denne kampen under i målprotokollen på tross av et stort ballinnehav. Kun 2.49 var gått av kampen da Holmlia tok ledelsen med 1-0 etter et langt oppspill. Etter halvspilt periode økte hjemmelaget til 2-0, noe som sto seg ut perioden. På tross av et relativt stort spilleovertak vinner vi ikke skuddstatistikken med mer enn 8-6, noe som understreket at vi ikke altfor ofte omsatte det nevnte spilleovertaket i målsjanser. - Den første perioden symboliserer oss ganske bra. Vi har mye ballinnehav, men kommer til få sjanser og er altfor unøyaktige i de avgjørende sekvensene. Og dessuten slipper vi in altfor enkle mål. Vi blir som vanlig veldig hardt straffet når vi gjør noen feil og dette håper jeg at vi snart skal begynne å lære oss, oppsummerte Mikael Sjøqvist de første 20 miinuttene.

Kampfakta Holmlia - NOR 92

Som i kampen i Solberghallen hadde Holmlia en plan om å ligge lavt i banen og forsvare eget mål. Til forskjell fra kampen i høst prøvde hjemmelaget seg denne gangen også helhjertet på kontringer når sjansen bød seg og det gjorde den innimellom denne fredagskvelden. Vi startet perioden med en utvisning på 15 åringen Markus Hegnes Hansen, som litt merkelig fikk en 2 minutter for slag, men det var vel slik at han prøvde å komme seg løs fra en låsing fra en Holmliaspiller? Uansett i det påfølgende undertallsspillet øker Holmlia til 3-0 og det før det var gått fire minutter av midtperioden. Under halvminuttet senere var det vi som skulle få sjansen i overtall etter at en Holmlia spiller måtte sone 2 minutter for hardt spill. Dette utnyttet vi godt, for etter 24.57 av kampen reduserer Jørgen Becher til 3-1 etter å ha "rappet" ballen fra en Holmlia forsvarer og rundet keeper kontrollert. Etter snaut halvspilt periode fikk vi på nytt sjansen i overtallsspill og også denne gangen utnytter vi muligheten godt. Jørgen Becher setter opp Tobias Hulterstrøm på bakre stolpe med en fin pasning og Tobbe gjør ingen feil og reduserer til 3-2! Når vi så får 3-3 drøye halvannet minutt senere, etter at Jørgen Ripel noterete seg for kveldens første scoring, var vi på gang! En liten kalddusj var det derfor da Holmlia igjen fikk ta ledelsen med 4-3 drøye minuttet etter. Men som tidligere denne sesongen er det ingenting å utsette på innsatsen til gutta. Full gass og knallhard kjemping ga oss også i denne kampen et bra trykk på motstanderen og veldig fortjent var det derfor når Akash Singh fant veien til mål med et langskudd etter 36.48 og dermed sto det 4-4 som også står seg ut perioden. Skuddene viste hele 11-4 i vår favør i midtperioden. Mikael Sjøqvist oppsummerte perioden slik - Vi coacher litt mer aktivt i andre perioden og selv om vi tidlig kommer under med 0-3 får vi til et bra trykk og det føles som at vi skikkelig har trua på at vi skal kunne snu kampen. Og det gjør vi og vi går inn i den siste perioden med en god følelse.

Poengligaen NOR 92

NOR 92 kommer utpå banen til siste periode og går rett i strupen på løvene fra Holmlia. Gutta fikk uttelling etter tre minutter, 5-4 etter scoring av Jørgen Ripel og NOR 92 var fortjent i ledelsen for første gang i kampen. Dessverre gjør vi det vanskelig for oss selv når vi lar Holmlia utligne til 5-5 minuttet etter, men Jørgen Ripel har bestemt seg for at alle poengene skal med hjem til Nedre Eiker da han gir Tigers ledelsen med 6-5 etter 48.56. Nær sagt som vanlig er vi høflige og lar Holmlia få komme tilbake i kampen kun 21 sekunder senere, 6-6. Etter 50.35 pådrar Holmlia seg en ny utvisning og vi får en ny sjanse i overtall. For tredje gangen i kampen er NOR 92 effektive i overtallsspillet og etter 50.43 står det 6-7 på tavla da Tobias Hulterstrøm noterer seg for sin andre nettkjenning i kampen.  Når Jørgen Becher setter sin andre scoring etter 52.43 og 8-6 til NOR 92, da trodde de fleste at seieren var i boks. Men Holmlia ga seg aldri, det skal de ha honør for, etter 55.54 reduserer de til 7-8. På tross av denne reduseringen klarte de aldri å komme nærmere og det var i stedet NOR 92 som hadde noen gigantsjanser på slutten uten at det ga tellende resultat, dermed kunne vi reise hjem med en fortjent 8-7 seier. Vi burde scoret noen mål til, vi burde ha forhindret noen av målene til Holmlia, men når det er sagt er det sterkt å vinne kamper når alt ikke går på skinner!
"Sjøkan" oppsummerte perioden og kampen slik - Tredje peiroden er klart bra fra vår side. Vi er litt mer effektive og innsatsen er til stede og på et høyt nivå gjennom hele perioden. Men Holmlia viser at de er et bra innebandylag og de gir liksom aldri opp, men gir oss kamp hele veien inn. Til slutt vinner vi og jeg synes det er en sterk prestasjon av oss. Vi spiller med stor innsats og bra tålmodighet gjennom hele kampen og jeg liker svært godt hvordan vi klarer å stå imot pressen fra Holmlia siste minutten når de tar ut keeperen sin.