27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Storseier og seriesølv!

05.03.2017

Det var egentlig aldri noe tvil. NOR 92 var flere hakk bedre enn Lillestrøm i dagens kamp og allerede etter 7.56 ledet hjemmelaget 4-0 og styrte deretter med sikker kurs mot seriesølvet!

10 poeng! Lagkompisene kunne gratulere Jørgen Becher med nye 10 poeng (5+5) i poengligaen.

NOR 92 fikk akkurat den åpningen på oppgjøret mot Lillestrøm som de håpet på da Raymond Jensen kontrollert satte ballen bak Lillestrøm keeperen etter 1.16 av kampen. Drøye 6 minutter senere lyste det 4-0 på tavla etter at Jørgen Ripel x2 og Jørgen Becher hadde notert seg for scoringer. Resten av perioden ble en kamp med spill i store perioder mot Lillestrøms mål. På tross av nok sjanser og et stort overtak i skuddstatistikken ble det ikke flere scoringer i den første perioden.

Kampfakta NOR 92 - Lillestrøm

I midtperioden pådro Lillestrøm seg en 2 minutters utvisning allerede etter 2.25 av perioden. Det overtallspillet utnytter NOR 92 og Didrik Grøstad godt og økte til 5-0. Etter dette scoret hjemmelaget ytterligere tre mål på under tre minutter og kampen var i realiteten avgjort da det lyste 8-0 fra lystavla. NOR 92 skrudde av et par hakk på både tempo og konsentrasjon og da fikk Lillestrøm avslutte perioden med to nettkjenninger og dermed sto det 8-2 etter de første 40 minuttene i Solberghallen.

NOR 92´s sølvjubel (Drammens Tidende)

I siste periode var det også hjemmelaget som scoret først. Jørgen Becher var frempå og sendte hjemmelaget opp i 9-2, før Lillestrøm reduserte til 9-3. Deretter benyttet Henrik Gommerud sjansen da han fikk et innhopp for en skadet Raymond Jensen og 10-3 til Tigers. Etter drøye 47 minutter av kampen fikk en Lillestrøm spiller en ny 2-minutters utvisning og dermed et nytt overtallsspill for NOR 92. Men i stedet for flere mål til hjemmelaget så benyttet Lillestrøm undertallet til å score to kjappe mål før trenertrioen i NOR 92, Strandberg/Sjøqvist tok time-out. Etter dette vartet hjemmelaget opp med et mønsterangrep som kontant ble satt i kassa av Tobias Hulterstrøm og dermed 11-5! Didrik Grøstad økte til 12-5 og 13-5, før Lillestrøm fikk et trøstemål. Før kampen var slutt tok dagens bestemann hos hjemmelaget saken i egne hender og satte spikeren i Lillestrøm-kista med sin 5 scoring for kvelden og 14-6 til Tigers!

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Med denne seieren sikret også NOR 92 seg seriesølvet i 1. divisjon Østlandet. Med en serierunde igjen (hjemme mot serievinnerne Bækkelaget neste lørdag i Solberghallen) ligger Tigers 5 poeng foran Vålerenga. Gratulerer til gutta, neste lørdag avslutter vi med stil når serievinnerne gjester Solberghallen!

Vi ba NOR 92 trenere Mikael Sjøqvist om å oppsummere kampen og slik oppsummerte "Sjøkan" kveldens kamp: - Hele sesongen har vi jobbet mer med utviklingsmål enn resultatmål, men nå på slutten har vi vært tydelige med at vi skal gå for andreplassen i serien. For vårt unge lag har det vært bra å trene på å ha et tydelig resultatmål og tørre å sette listen litt opp. Derfor var det ekstra deilig å se at vi klarte å prestere under den press vi satt på oss selv.

Vi får jo en drømmestart på kampen og det er gøy å se den fokus og beslutsamhet vi viser fra start. Vi mister fokus litt mot slutten av perioden, men på det store hele er første perioden vår meget bra.

Den andre perioden der den første lik. Vi kommer ut bra, men detter ned litt i fokus mot slutten igjen og der lyser vår urutine gjennom litt.

Vi starter også tredje perioden litt stresset, men klarer etter hvert å få kontroll igjen og vinner til slutt enkelt. Fokusområder før kampen var å sette defensiven og så ta kontringene. Dette synes jeg vi klarte på en bra måte. Vi var meget mer tydelige i vårt forsvarsspill en vi vært tidligere og jeg synes også at vi tok overgangene på en helt annen måte enn hva vi ofte gjort den her sesongen.

Nå ender vi som nummer to i serien og det skal vi være veldig fornøyde med. Men vi oppsummerer sesongen etter siste kampen. Nå er det full fokus inn mot kampen mot Bækkelaget.