27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

8 strake - men slet med uttellingen

26.11.2017

NOR 92 tok sin 8 strake seier mot bunnlaget BMIL, men slet med uttellingen på tross av et stort ballinnehav.

Rolig ettermiddag. Det var ikke alt for mye "action" rundt målet til Kristian Brunvoll i NOR-buret mot BMIL.

Etter 10-3 på hjemmebane tidligere i høst var det sikkert mange som forventet minst like mange mål da NOR 92 møtte bunnlaget BMIL i Skøyenhallen lørdag ettermiddag.

BMIL´s taktikk var ikke overraskende og sannsynlig var det den smarteste, 5 mann som lå ekstremt lavt og knallhard jobbing. Dette gjorde også laget fra Oslo vest meget bra og litt hjelp fikk de av et NOR-lag som ikke satte stor nok fart på "kula" for å spille ut hardtarbeidende BMIL spillere. Det ble litt for mye trilling av ball "rundt grøten" og for dårlig balltempo til å få hjemmelagets spillere litt svimle. Det ble såpass omstendlig og såpass få skudd i 1. periode (2-7 i favør Tigers) at det faktisk var BMIL som kunne gå til den første pausen med ledelsen 1-0 etter å ha vært svært så effektive med tanke på antall målsjanser. En seig periode fra Tigers...

Ahola med tøff start i NOR-trøya (Drammens Tidende+)

I pausen foran midtperioden var det sikkert pratet om å få opp tempoet på ballen og utfordre BMIL keeperen med flere skudd. Det ble også gjort en liten endring i 1. rekka, debutanten Ahola gikk opp som forward og Kristian Becher ned som back. Etter 4.18 av perioden fikk Tigers sjansen i overtallsspill. På det 7 skuddforsøket i perioden og kun 18 sekunder ut i overtallsspillet kunne dagens NOR-gutt, Markus H. Hansen  ekspedere pasningen fra Tommi Ahola i mål og 1-1. Etter dette fortsatte NOR 92 å trykke BMIL langt tilbake i eget forsvar og etter 7.02 tok NOR 92 meget fortjent ledelsen 2-1 etter at Jørgen Becher ekspederte pasningen fra Simen Bendiksen i mål. NOR 92 fortsatte å pepre på med skudd utover i perioden, men uten at ballen ville over streken. 14-3 i skudd fortalte det meste om hvor ballen befant seg, på BMIL´s banehalvdel.

Kampfakta BMIL - NOR 92

Foran siste perioden gikk trener Manne Strandberg ned fra 3 femmere til 2 i tillegg ble Markus H. Hansen flyttet frem som forward og Jonas Strand inn som back i 2. rekka. Men starten på perioden kunne vært bedre. Kun 27 sekunder av perioden var spilt da NOR 92 måtte spille undertall og det endte med at BMIL utlignet til 2-2. NOR 92 lot seg ikke stresse av dette, men malte på videre og etter 5.40 av perioden så var Tigers tilbake i ledelsen etter at Jørgen Ripel endelig fikk uttelling og 3-2. Snaue fem minutter senere fikk Jørgen Ripel uttelling på nytt etter pasning fra navnebror Becher og 4-2 til Tigers. Etter 12.55 av perioden øker NOR 92 til 5-2 etter at Jørgen Becher satt sitt andre for dagen og seieren så ut til å være sikret. 2.25 før sluttsignalet fikk BMIL sitt trøstemål og kampen endte med en ny seier til NOR 92.

- Dette ble en skikkelig slitekamp. Det hadde vært lett å sagt at vi bare gjør en svak innsats, men jeg synes faktisk ikke det. Vi gjør en helt ok kamp hvis man ser bort fra effektiviteten. Naturligvis skulle vi gjort flere mål. Sjanser var det nok av. Fakta er at BMIL gjorde oss dårlige i perioder. De kjempet og kriget kampen igjennom. Faktisk så var det første laget vi har møtt som orket en hel kamp. At BMIL ligger på siste plass i tabellen er for meg uforståelig. Jeg synes vi handterer kampen på en god måte når alt ikke går på skinner. Vi blir aldring stresset og prøver å følge avtaler. Er det noe jeg ikke er fornøyd med så er det bevegelsen i angrepsspillet. Vi kunne litt tvunget de til mere valg. I dag fortjener Brunvoll, Oseth, Strand og Hegnes Hansen ekstra skryt. Brunvoll gir trygghet lengst bak og de andre tre legger ned en utrolig jobb defensivt, oppsummerer NOR-trener Manne Strandberg.