27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Kort prossess etter en periode

13.11.2017

NOR 92 gikk rett i strupen på Øreåsen og kampen var avgjort i løpet av de første tjue minuttene.

8 poeng! Jørgen Becher noterte seg for 5 nettkjenninger og 3 assist da NOR 92 slo Øreåsen 11-5.

NOR 92 viste fra første tekning publikum i Øreåsenhallen at poengene skulle med hjem til Nedre Eiker. Etter 2.36 lå den første ballen i nota bak Magnus Røed i Øreåsenburet etter at Jørgen Becher satte sitt første for dagen. Drøye to minutter seinere doblet navnebror Jørgen Ripel og 2-0 til serielederne. Etter dette forsatte Tigers å "pepre" Røed i Øreåsenburet, men ikke før det hadde gått drøye 11 minutter kom neste scoring da Jørgen Ripel noterte seg for sitt andre for dagen. Etter 13.49 var det Jørgen Becher sin tur til å score sitt andre mål i kampen da han sendte Tigers opp i 4-0. Så fulgte 5-0 ved Raymond Jensen etter 15.37, før Simen Bendiksen fastsatte pauseresultatet til 6-0 da han banket ballen i kassa med 25 sekunder igjen av perioden. En forrykende start fra NOR 92 og Øreåsen var sjanseløse. Skuddene 5-19 fortalte det meste...

Vår første periode er veldig bra. Vi følger vår gameplan å har fart i ball og bein. Til tider ser det ut som vi spiller powerplay fem mot fem. Øreåsen har bortimot ikke en eneste ordentlig målsjanse på hele perioden og vi ser veldig solide ut, sier NOR-trener Manne Strandberg til nor92.com

Kamfakta Øreåsen - NOR 92

Øreåsen hadde gjort et målvaktsbytte etter første periode og inn kom Marius Hemstad som senere ble kåret til hjemmelagets bestemann. I midtperioden fortsatte Tigers der de slapp etter de første tjue minuttene. 7-0 sto det etter 24.44 da Jørgen Becher scoret sitt tredje mål for dagen. Sammen mann økte til 8-0 etter halvspilt kamp og det var selvfølgelig ingen tvil om hvor poengene ville havne. Etter 34.26 reduserte Øreåsen til 8-1, før NOR 92 økte til 9-1 etter at Henrik Gommerud kom på scoringslista etter 35.19. Før perioden var slutt så reduserte Øreåsen til 9-2 og lagene kunne ta en velfortjent pause.

- Andre perioden starter i samme stil som den første og vi har relativt god kontroll. Litt rot i slutten på perioden, men ellers en helt ok periode, var Manne's oppsummering av midtperioden.

NOR 92 tok sin sjuende strake seier (Drammens Tidende + / Moss Avis +)

I tredjeperioden fikk junioren Nicolai Sevlejordet sjansen i målet i stedet for Kristian Brunvoll som hadde hatt en rolig dag på jobben og 15 åringen Mathias Gommerud fikk også noen bytter på venstre vingen. Det var Øreåsen som scoret det første målet i perioden da de reduserte til 9-3, før Simen Bendiksen med sitt andre mål på dagen øker til 10-3 etter 46.29. Jørgen Becher økte deretter til 11-3 etter 47.19 før Øreåsen fikk en ny redusering i overtallspill til 11-4 etter 49.35 av kampen. Kampen siste mål kom etter 52 minutter da Øreåsen fastsatte sluttresultatt til 11-5. NOR 92 gjorde det de måtte etter den første perioden, men kan ikke helt være fornøyd med uttellingen når vi leser skuddstatistikken. 47-16 i favør av Tigers...

Tabellen 1. divisjon Østlandet

- Den siste perioden er ikke mye å skrive hjem om. Det blir dessverre en periode som blir preget av masse utvisninger begge veier. Dette uten at noen av lagene spiller direkte stygt. Spillet blir oppstykket og vi får ikke noe flyt i det hele tatt. Øreåsen gjør noen trøstemål på slutten å pynter på resultatet. I dag spiller vi så pass bra i første perioden at kampen i realiteten egentlig er vunnet etter 20 minutter. Når vi har tempo i spillet vårt er vi vanskelige å stoppe. At det blir litt surr i siste får vi leve med. Alle leverer og vi fremstår mer og mer som en solid lagmaskin. I dag kommer man ikke utenom å nevne Jørgen Bechers innsats. 5+3 står det respekt av, oppsummerer Manne Strandberg til nor92.com.

Seieren gjør at NOR 92 forsatt er ubseiret og holder serieledelsen med 6 poeng ned til Ull/Kisa som slo Ajer med hele 11-3 i søndagens kamp. Forøvrig havnet Vålerenga enda lengre bak på tabellen etter at de tapte med 9-8 for Lillestrøm i lokalderbyet i Skedsmohallen.