27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Bunnsolid borteseier!

22.10.2017

Lillestrøm undret i forkant av kampen om fugla kunne banke tigrene. Nei, Lillestrøm ble fuglemat for sultne Tigers i søndagens oppgjør i Skedsmohallen.

Bunnsolid defensiv. Simen Bendiksen bidro sterkt til at NOR 92 kun slapp i 3 baklengsmål og gjorde jobben mot Lillestrøm.

Manne Strandberg manet før kampen gutta til å gjøre jobben defensivt mot Lillestrøm, da ville det bli tre nye poeng var budskapet! Gutta hørte på sjefen og slapp til fugla kun ved tre anledninger. Da de i tillegg bød på 10 nettkjenninger fremover, gjorde sultne tigere de gule fra Lillestrøm til fuglemat!

Kan fulga banke tigerene? (lillestromibk.no)

Det var vel egentlig ikke spennende mer enn i snaut halvspilt kamp i målprotokollen i kveldens kamp i Skedsmohallen. Da satte Tigers inn støtet og så seg aldri tilbake.

- Dette ble en kamp som vi til sist kontrollerte i mål. Det kunne derimot sett verre ut etter første perioden. Lillestrøm starter med veldig god bevegelse og vi henger ikke helt med de første 5-10 minuttene. Vi er heldige som ikke ligger under her. I sluttet på første og utover i kampen føler jeg vi har god kontroll, forteller Manne Strandberg til nor92.com

Tabellen 1. divisjon Østlandet

- Lillestrøm drar på seg mange utvisninger og vårt powerplay fungerer veldig bra idag. Målene renner etterhvert inn og i siste perioden ser Lillestrøm mer og mer slitne ut. Alt i alt en veldig solid prestasjon der vi til og med scorer mål i boxplay. Over- og undertallsspill var viktig idag. Ekstra skryt til Brunvoll i mål som står en fantastisk kamp. Simen Bendiksen tar stort ansvar både offensivt og defensivt. I tillegg fortsetter Markus Hegnes Hansen sitt fantastiske spill på backen. Nå gleder vi oss Vålerenga kommer på besøk på søndag, oppsummerer en fornøyd Manne Strandberg.

NOR 92 har allerede opparbeidet seg et forsprang på 6 poeng ned til Ull/Kisa og Vålerenga som ligger på 2. og 3. plass.

Juryen i Lillestrøm kåret som NOR 92's beste spiller Jørgen Becher etter at han noterte seg for hele 8 poeng i kampen (4+4).