2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Ny seier på hjemmebane!

01.10.2017

Nykommer Bygdø Monolitten kom til Mjøndalshallen med samme taktikken som Øreåsen, lavt press og alle mann på rett side.

Ny seier! Bygdø Monolitten hadde lite å stille opp med i Mjøndalshallen og NOR 92 vant komfortabelt.

Det er aldri lett å spille mot lag som alltid ligger disiplintert med fem utespillere på rett side av ballen og som ikke er veldig ivrig på å angripe selv når sjansen byr seg. NOR 92 hadde et stort ballinnehav som mot Øreåsen og tok også ledelsen med 1-0 etter 7.45 ved Jørgen Ripel. Snaue fem minutter senere økte Jørgen Becher til 2-0 før Bygdø Monolitten på en av få muligheter i perioden fikk uttelling og 2-1. I løpet av periodens siste 14 sekunder scorer Tigers to ganger, først til 3-1 ved Simen Bendiksen i overtall 5 mot 4 etter 19.46, så til 4-1 etter 19.51 ved Jørgen Becher og dermed sto det fortjent 4-1 etter de første tjue minuttene. Skuddstatistikken 12-3 foralte det meste om hvor ballen befant seg.

Kampfakta NOR 92 - Bygdø Monolitten

I midtperioden fortsatte NOR 92 der de slapp i 1. perioden og 5-1 kom allerede 33 sekunder ut i 2. perioden etter at Jørgen Ripel hadde notert seg for sitt andre mål for dagen. Deretter skulle det gå nesten 17 minutter før NOR 92 fikk uttelling på en av sine mange sjanser da Jørgen Becher noterte seg for sin tredje nettkjenning i kampen. Før perioden var slutt fikk Bygdø Monolitten med seg en ny redusering og dermed sto det 6-2 på tavla etter førti spilte minutter.

NOR 92 med flying start! (Drammens Tidende)

I siste perioden fortsatte Tigers kjøret mot en god BMIL keeper i Jørgen Brevik, som forøvrig også ble kåret til bortelagets beste spiller. 7-2 etter 48.58 ved Kristian Becher, 8-2 etter 51.36 ved Raymond Jensen med sin første nettkjenning for sesongen og 9-2 etter 55.53 da Jørgen Ripel scoret sitt tredje mål i kampen. Didrik Grøstad scoret hjemmelagets siste mål etter 57.01, før Bygdø Monolitten fikk et trøstemål kun 18 sekunder senere og dermed endte det med 10-3 til Tigers etter at hjemmelaget også vant skuddstatistikken så klart som 33-13.

NOR 92 tok dermed sin andre strake seier på hjemmebane uten å imponere. I bunn lå en solid innsats og vanskelig for Bygdø Monolitten å skape særlig med sjanser. Kanskje skulle vi sett noen flere nettkjenninger på et spillemessig stort overtak, men det er ennå tidlig i sesongen!

NOR-trener Manne Strandberg oppsummerte kampen slik: - Det her ble en merkelig kamp for vår del. Vi klarte aldri å drive tempo inn i kampen. Vi ble litt for passive og ble dessverre dratt inn i motstanderlagets lavere tempo. Første og tredje perioden er vel egentlige godkjente, men i andre perioden spiller vi under all kritikk. Ser man til hele kampen gjør vi vel ikke mer enn vi må. Tre mål bakover er egentlig ikke så ille, men flere mål kommer fortsatt etter personlige feil. På en måte er jeg glad at ikke alt går på skinner i sesongstarten. Det er bedre at vi får noen tankevekkere i slike kamper enn i de virkelig viktige. 10-3 er uansett bra på en dårlig dag. Nå gleder vi oss til Hamartur på onsdag. Der får vi møte et Ajer som kommer fra en tung vinst borte mot Vålerenga. I denne kamp må vi opp noen hakk hvis poengene skal bli med hjem til Nedre Eiker.

Poengligaen NOR 92

På onsdag venter sesongens første bortekamp når Ajer venter på Hamar førstkommende onsdag. Ajer slo forøvrig Vålerenga på bortebane med 9-6 i dag og påførte dermed Oslo laget andre tap denne sesongen.

Andre resultater fra denne runden:
Vålerenga - Ajer  6-9
Lillestrøm - Ull/Kisa  6-5

Tabellen 1. divisjon

Til kampen mot Ajer er det muligheter for noen av våre supportere å bli med bussen opp til Hamar. Dette koster ikke noe, og det er først til mølla. Mer info og påmelding på vår Facebook side i løpet av morgendagen.