27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens første borteseier!

05.10.2017

NOR 92 gjorde det de behøvde da de klart slo Ajer med 8-1 i Hedmarkshallen i kveld.

Tre nye poeng! Didrik Grøstad og NOR-gutta gjorde jobben og tok tre nye poeng mot Ajer.

NOR 92 satte standarden tidlig da Jørgen Becher etter 2.38 satte 1-0 til Tigers. Drøye fem minutter seinere sto det 2-0 på tavla etter at Simen Bendiksen hadde doblet ledelsen. Da Jørgen Ripel først satte 3-0 etter 12.31 og så 4-0 etter at Tigers hadde holdt unna i spill undertall 3 mot 5 før perioden var slutt, så var det egentlig liten tvil om hvor poengene ville havne. Dette på tross av at Jørgen Becher måtte kaste inn håndkle etter et overtråkk før vi hadde spilt 15 minutter av oppgjøret.
NOR-trener Manne Strandberg oppsummerte perioden slik: - Vi starter kampen veldig bra. Med et stort ballinnehav kontrollerer vi store deler av perioden.  Målene renner sakte men sikkert inn og vi går til første pausen med en 4-0 ledelse. Ajer skaper egentlig ingenting foruten i sitt 5-3 spill i slutten på perioden hvor vi står for ett fantastisk undertall.

Kampfakta Ajer - NOR 92

Midtperioden startet bra for NOR 92 da Henrik Gommerud satte 5-0 etter 23.21 og Kristian Becher fulgte opp med 6-0 kun 24 sekunder senere. Etter dette gikk det litt tråere i forhold til nye nettkjenninger og neste scoring var det Ajer som sto for da de reduserte til 1-6 etter halvspilt kamp. Før perioden var slutt økte Simen Bendiksen NOR-ledelsen til 7-1 med sin andre nettkjenning for kvelden.
- Andre perioden starter med samme kampbilde som den første. Halvveis ut i perioden begynner vi å slurve. Ajer får litt mere grep på spillet. Her har vi en 5 minutters periode som ikke er bra. Etter en timeout klarer vi ta tilbake initiativet og kontroller perioden ut, forteller Manne Strandberg til nor92.com.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Ajer spiller klar for Iran (Hamar Arbeiderblad)

I siste perioden kontrollerer NOR 92 bare kampen inn, en ny scoring etter 47.38 fra Markus Hegnes Hansen som fastsatte sluttresultatet til 8-1. NOR 92 slipper til Ajer kun en gang, det er meget bra! Vi kunne sikkert scoret 4-5 mål til på store sjanser, men alt i alt var det en kontrollert og solid innsats av et Tigers som i store perioder måtte klare seg uten etablerte spillere som Jørgen Becher, samt Trym Stokland og Christoffer Gunnarsson som heller ikke spilte denne kampen. Verdt å notere er at vi spiller med to spillere født i 2001 (Markus Hegnes Hansen og Jakob Grøstad) i deler av denne kampen!
- Siste perioden blir en transportstrekke hvor hele troppen også får spilletid. Vi har mye ball og slipper ikke Ajer til mange sjanser. Jeg er veldig fornøyd med hvordan vi kontrollerer kampen. Vi tar mange gode taktiske valg og går ikke på hver eneste kontringsmulighet vi har. Ett baklengsmål på bortebane er mer enn godkjent. Alt i alt en vel gjennomført kamp, oppsummerte Manne Strandberg før han kunne sette seg i bussen på vei hjem fra Hamar.

Les hva Ajer IBK skriver om kampen her

Denne seieren befestet NOR 92's posisjon som serieledere etter tre spilte kamper. Neste kamp blir et toppoppgjør mot nykommerne Ull/Kisa som kommer på besøk til Mjøndalshallen søndag 15/10 kl. 15.00 (merk tiden).