27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sikker seier etter grusom start

29.10.2017

Vålerenga fikk en kanon start på kampen og ledet 3-0 før det var spilt 4. minutter, etter dette var det hjemmelaget som dominerte.

Simen Bendiksen viste vei. NOR 92 slo Vålerenga med 8-5 og var periodevis gode i søndagens toppoppgjør i Mjøndalshallen.

Det ble en marerittstart på kampen for NOR 92. 0-1 etter 01.44, 0-2 etter 02.19 og 0-3 etter 03.54. Det var på tide å våkne etter dette og det gjorde også NOR-gutta. Sakte, men sikkert "spiste" NOR 92 seg innpå Vålerenga i målprotokollen. 1-3 ved Jørgen Becher (Jørgen Ripel) etter 05.03, 2-3 fra Simen Bendiksen (Jonas Strand) etter 11.12 og 3-3 ved samme duo etter 15.54. Dermed gikk lagene til den første pause med uavgjort, dette på tross av at hjemmelaget fikk Vålerenga til å løpe mye utover i perioden.

- Vi starter første perioden som statister. Jeg vet ikke helt hva som skjer. Vi står og ser på at Vålerenga tar ledelsen med tre mål. De siste 10 minuttene av perioden finner vi tilbake til spillet vårt og jobber oss inn i kampen igjen, er NOR-trener Manne Strandberg´s oppsummering av de første tjue.

Kampfakta NOR 92 - Vålerenga

I midtperioden var det et skjerpet NOR 92 som entret banen. Full fart fra start og ledelse 4-3 ved Sindre Gulbrandsen (Simen Bendiksen), og deretter rant det på jevnt og trutt utover i perioden. 5-3 ved Kristian Becher (Simen Bendiksen) etter 31.50, deretter 6-3 ved samme mann, denne gangen assistert av Jørgen Ripel. Periodens siste mål kom 28 sekunder før periodepausen ved Christoffer Gunnarsson (Didrik Grøstad) og dermed firemåls ledelse før siste periode.

- Jeg er veldig fornøyd med vår andre periode. Vi har mye ball og kontrollerer kampen på en god måte med masse kloke valg. Vålerenga blir mer og mer slitne når de i stort sett får jage ball, er Manne´s dom etter midtperioden.

Tabellen 1. Divisjon Østlandet

I tredje perioden holdt NOR 92 periodevis stort balltempo mot jagende VIF-spillere, som la seg lavere i banen og satset på kontringer. På tross av nok målsjanser slet NOR 92 med å få inn flere baller på Vålerenga´s beste spiller, målvakt Jørgen Skaug. Faktisk så gikk nesten hele perioden før det kom en ny scoring og den var det VIF som sto for da det sto 7-4 etter 57.31. NOR 92 svarte raskt ved Christoffer Gunnarsson som økte til 8-4 på egen hånd etter 58.34, før Vålerenga fikk et trøstemål da de fastsatte sluttresultatet til 8-5 kun 30 sekunder før sluttsignalet.

- I siste perioden gjør vi vel egentlig ikke mer enn vi må. Vi slipper ikke til Vålerenga til så mye sjanser de første ti minuttene, men de siste ti blir desto mer rotete. Det blir uansett aldri farlig og vi rot i land nok en trepoenger, konstanterer NOR-treneren.

- I dag er jeg veldig fornøyd med hele laget. Det var en solid lagseier. Femmeren med Sindre i spissen presterer årsbeste og gjennomfører en riktig bra kamp. Det gleder meg enormt fordi jeg vet hvor hardt de jobbet for dette. Simen Bendiksen tar ansvar når vi sliter i starten og får fortjent dagens bestemannspremie. Brunvoll i mål gir oss en trygghet lengst bak. Gøy var det også å se Mathias Gommerud få sine første minutter på A-laget. Det var ikke langt ifra at det ble mål direkt Mathias😉. Slik oppsummerer NOR-treneren den siste kampen av den første tredjedelen av sesongen 2017/2018.

Dermed endte SUPERSØNDAGEN i Mjøndalen med full pott! 3 poeng til Mjøndalen etter 3-1 over Levanger og 3 poeng til NOR 92 etter seier 8-5 over Vålerenga. Moro var det også at 172 tilskuere fant veien til Mjøndalshallen denne søndag ettermiddag. NOR 92 ligger dermed helt i toppen, kanskje helt øverst i norsk innebandy når det gjelder å trekke flest tilskuere til sine hjemmekamper så langt denne sesongen (et snitt på 187 tilskuere). Takk for tilliten og velkommen tilbake! (neste hjemmekamp er søndag 3. desember når Ajer kommer på besøk).

Poengligaen NOR 92

Seieren i oppgjøret mot Vålerenga sendte Tigers opp i 18 poeng og vi er dermed ubeseiret etter at 1/3 av serien er unnagjort. Nærmeste ufordrer er Ull/Kisa som ligger 6 poeng bak, mens Vålerenga har havnet hele 9 poeng bak oss med tre tap så langt. Lillestrøm henger også med, 9 poeng bak, men en kamp mindre enn Tigers.

NOR 92 med sin sjette seier (Eikerbladet +)