27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Det løsnet etter hvert!

18.09.2017

Etter en litt seig åpning på kampen så løsnet det etter hvert for NOR 92 i seriepremieren.

Godkjent premiere. NOR 92 slet litt med uttellingen i starten av kampen, men mot slutten løsnet det skikkelig.

Det er alltid litt spesielt med premierekamper. Tenningen og lysten på å vise seg fra sin beste side ligger i bakhodet på spillerne og når så mange som 212 tilskuere dukker opp på en mandag kveld er det ekstra moro å vise seg frem!

Kampfakta NOR 92 - Øreåsen

Men det var Øreåsen som sjokkåpnet i Mjøndalshallen. Etter kun 15 sekunder lå ballen i nota bak Kristian Brunvoll og ikke akkurat drømmeåpning for hjemmelaget... Men Tigers lot seg ikke stresse, malte på og hadde stort sett ballen hele tiden mot et kompakt Øreåsen lag som forsvarte seg godt. Etter 8.38 løsnet det endelig for NOR 92 etter at Simen Bendiksen var sist på ballen og dermed 1-1. Det sto seg ikke lenge for 49 sekunder senere lå ballen igjen bak Brunvoll i NOR-målet og 2-1 til gjestene. NOR 92 jobbet iherdig for en utligning og etter 11.37 kom den og det var ekstra gøy at det både et vakkert mål og fra en spiller som normalt ikke topper poengligaen, Jonas Strand. Dette resultatet sto seg til første pausen.

NOR 92 orket mest og vant åpningskampen (Drammens Tidende)

Etter hvilen var det NOR 92 som åpnet best da Jørgen Becher sendte hjemmelaget i ledelsen med 3-2 etter 4.55 av perioden. Øreåsen fikk sin uligning etter 8.02 av midtperioden, men etter dette så NOR 92 seg aldri tilbake. 4-3 ved Christoffer Gunnarsson som noterte seg for sitt første og sikkert ikke siste målet i NOR-trøya. Deretter 5-3 ved Jørgen Ripel kun 17 sekunder seinere. Øreåsen bet seg fast ved en redusering til 5-4 med 3.20 igjen av perioden, men det var NOR 92 som eide kampen.

- Jeg synes vi spiller som vi skulle i store deler av kampen, men gjør en del enkle mistak som de gjør mål på. For egen del synes jeg det gikk helt okey. Trivelig å få gjøre mål i første kampen også, sa Christoffer Gunnarsson til nor92.com etter kampen.

I siste perioden gikk NOR 92 ned på to rekker og la inn støtet. 6-4 etter spilte 43.24 ved Jørgen Ripel som scoret sitt andre mål for kvelden, før Øreåsen avsluttet sine scoringer med 6-5 etter 47.01 uten at vi følte at det var noen fare på ferde. 7-5 ved Didrik Grøstad etter 48.04, 8-5 etter 54.09 da Trym Stokland åpnet målkontoen i NOR 92, før dagens bestemann hos hjemmelaget, unggutten Markus Hegnes Hansen la på til 9-5 etter 55.09. Kvelden ble avsluttet med 10-5 etter 57.18 da Jørgen Becher noterte seg for sitt andre mål for kvelden.

Nykommeren Trym Stokland oppsummerte egen og lagets innsats slik: - Jeg synes det var morsomt å spille igjen og det var deilig å få score allerede i første kampen så man slipper å gå å tenke på når første målet skal komme. Jeg synes vi tar en god seier. Det var litt seigt å komme igang, men jeg følte at vi hadde mer krutt i beina og at vi til slutt tok de på kondisjon.

NOR 92 trener Manne Strandberg oppsummerte det hele slik: - Jeg synes at denne kampen er et bra bevis på at vi tatt noen skritt siden i fjor. Nå klarte vi virkelig å holde spillet oppe hele veien og liksom "nøte ned" motstanderen gjennom å beholde tolmodigheten hele veien. Men så klart har vi fortsatt en del å gå på. Noen av målene vi slipper inn er altfor billige. Men samtidig har vi mange nye spillere, det er premiere og vi spiller i ny hall.  Men totalt sett er jeg fornøyd, og jeg synes det var en god lagprestasjon. Litt ekstra fornøyd er jeg med Markus og med Jørgen som tok et stort ansvar.
Til slutt må jeg også si at det var gøy at det kom så pass mye folk og jeg håper de synes vi spilte såpass underholdende at de kommer tilbake!