27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - August - September - Oktober - November - Desember

Sterk 3. plass i Karlstad!

20.09.2017

NOR 92 deltok i helgen i Selected Team Cup i Karlstad og kom hjem med pokal for 3. plassen etter en sterk innsats.

Sterk 3. plass! NOR 92's G15/16 fikk med seg en pokal for 3. plass og bra innsats i Karlstad i helgen.

I helgen deltok NOR 92 i turneringen Selected Team Cup i Karlstad og møtte meget god motstand. Forventningene på forhånd var å ta en kamp av gangen, jobbe med det vi har trent på og se hvor langt det kunne holde mot meget god svensk motstand.

Det startet med nesten mot et meget bra Sirius (A-laget spiller i SSL) på fredagskvelden. Vi fikk en drømmeåpning på kampen og ledet 2-0 allerede før det var spilt 3 minutter! Dessverre så klarte vi ikke å holde på denne ledelsen, og Sirius scoret hele fem ganger før det igjen var vår tur til å finne nettmaskene. Det gjorde vi til gangs og scoret fire strake mål som sendte oss tilbake i føringen med 6-5 rett før slutt. Dessverre så scoret Sirius to sene mål og tok dermed med seg alle poengene i den første kampen.
Sirius IBK - NOR 92 Tigers  7-6

På lørdag morgen var gutta klare til ny match, denne gangen mot nok et lag som har sitt A-lag i den Svenske Superligaen, IBF Ørebro. Dette var et meget godt lag, med enda litt mer fysikk enn hva Sirius hadde. Vi hang godt med i starten på kampen og selv om svenskene ledet med 1-0 etter 1. periode, var gutta med i kampen. Så fikk vi en marerittstart på midtperioden hvor Ørebro scorer hele 5 mål i løpet av de 8 første minuttene av perioden. Deretter fikk vi "stanset blødningen" og var med i kampen igjen. I 3. periode løsnet det endelig også i målprotokollen og vi scorer tre ganger uten at Ørebro scorer flere, dermed endte det med tap 3-6.
NOR 92 Tigers - IBF Ørebro  3-6

I siste gruppespillskamp mot Hultsberg/Björkås var forutsetningen klar. Vi måtte ha minst uavgjort for å ta 3. plassen i gruppa. Men det startet dårlig... Allerede etter 45 sekunder lå ballen i vårt mål og 1-0 til Hultsberg/Björkås. Svenskene fortsatte å score, mens vi slet med uttellingen og tidlig i kampen sto det plutselig 0-2 og det så slett ikke så lyst ut. I midtperioden økte Hultsberg/Björkås til 3-0 og gutta hadde en jobb å gjøre! Så skulle det gå vår vei etter hvert. 3 strake nettkjenninger fra våre gutter gjorde at kampen endte 3-3 og vi tok med oss ett viktig poeng og en 3. plass i gruppa.
Hultsberg/Björkås - NOR 92 Tigers  3-3

På lørdag kveld ventet sterke Frölunda IBK i en kvartfinale. Gutta var supergira på å vise at de skulle være med å kjempe om en semifinaleplass! Men nesten som vanlig denne helgen var det motstanderlaget som kom best i gang også denne gangen. 0-1 ble til 0-2, før vi også kom på scoringslista og da gjorde vi det til gangs, med fire strake og ledelse med 4-2. Men Frölunda IBK hadde ikke tenkt å gi seg så lett, to nye nettkjenninger fra svenskene gjorde at det sto 4-4 på tavla før vi fikk se en dramatisk avslutning på kampen. I undertall scorer vi 5-4 og da Frölunda IBK fikk en 5 min. utvisning med litt over to minutter igjen av kampen, er vi tålmodige, scorer nok en gang og vinner med 6-4 og er klare for en semifinale i Selected Team Cup!
Frölunda IBK - NOR 92 Tigers  4-6

I semifinalen møtte vi nok en gang IBF Ørebro som vi tapte for i gruppespillet. Gutta visste dette kom til å bli tøft, men hadde ikke tenkt å gi seg uten sverdslag! IBF Ørebro gikk rett i strupen på våre gutter, og etter drøye 3 minutter tok de også ledelsen fortjent med 1-0. Dette sto seg ut perioden og vi var med! I midtperioden scoret IBF Ørebro to ganger og ledet med 3-0, men før perioden var slutt hadde vi fått med oss et viktig reduseringsmål som gjorde at det sto 3-1 før de siste 15 minuttene. Dessverre fikk vi en verst tenkelig start på siste periode da IBF Ørebro scorer to kjappe mål og lufta gikk litt ut av våre gutter. Svenskene scorer ytterligere to mål i sisteperioden og vinner dermed fortjent med 7-1.
IBF Ørebro - NOR 92 Tigers  7-1

Selv om gutta hang litt med hodet rett etter kampslutt, steg humøret betraktelig da det var klart for utdeling av medaljer og pokal for 3. plassen! En kjemebra helg av våre gutter som lover godt for fortsettelsen når seriespillet starter til helgen!