27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Bli med å gi gutta en fortjent hyllest!

24.02.2018

Søndag ettermiddag spiller NOR 92 sin siste kamp i Mjøndalshallen denne sesongen. Det gjenstår fortsatt en hjemmekamp etter kampen mot Ull/Kisa, men denne går i Solberghallen. Etter kampslutt på søndag skal NOR-gutta motta medaljer og pokal for seriemesterskapet i 1. divisjon. Møt opp og gi gutta en fortjent hyllest for innsatsen så langt!

Bli med å gi gutta en fortjent hyllest! Del 1 av målet denne sesongen er i boks, på søndag kan du bidra til å gi gutta en fortjent hyllest så langt!

NOR 92 jakter sin 16 strake seier i 1. divisjon når Ull/Kisa kommer på besøk til Mjøndalshallen på søndag. Etter at opprykket ble klart etter bortekampen mot Bygdø Monolitten for et par uker siden har trener teamet lagt planen frem mot Eliteseriekvalifiseringen i Langesund 7-8. april. Den består blant annet av ekstra treninger og fullt fokus i de resterende seriekampene!

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Ull/Kisa kjemper en innbitt kamp mot Lillestrøm for å sikre seg sølvmedaljene denne sesongen. Laget fra Jessheim tapte nettopp mot Lillestrøm i forrige serierunde og har kniven på strupen med kun to kamper igjen av sesongen.

Last ned gratis matchprogram til mobilen her!

NOR 92 har vunnet begge kampene mot Ull/Kisa denne sesongen, men kan vel ikke være 100% fornøyd med prestasjonene i disse kampene. I hjemmekampen mot Ull/Kisa i høst vant gutta med 6-5 etter å ha ledet hele 5-0 etter en forrykende første periode. Men som kjent lønner det seg å spille til sluttsignalet lyder etter 60 minutter og det gjorde ikke gutta i den kampen. I bortekampen rett før jul vant også NOR 92, den gangen med 6-4 og også da ledet vi klart etter 1. periode (3-0), før vi faller litt i prestasjonen i de to siste periodene og slipper unødvendig Ull/Kisa nærmere innpå i målprotokollen. På søndag gjelder det å holde fokus på arbeidsoppgavene og yte topp innsats i samfulle 60 minutter for å ha sjanse til å sikre seg sesongens 16 strake seier og den tredje mot Ull/Kisa denne sesongen. Forberedelsene til Eliteseriekvalifiseringen har startet og denne kampen inngår i disse forberedelsene! Noe "slakk" her kan ikke laget tillate seg.

I går kom endelig også statistikken for forbundsseriene som vi har ventet på lenge. Denne viser at kampen om å bli poengkonge i 1. divisjon blir et "rotterace" mellom NOR 92´s Jørgen Becher med 63 poeng (41+22) og Ull/Kisa´s Dan Jakob Söderström med 60 poeng (33+27).

BMIL - Ull/Kisa  3-10

Rett etter kampslutt i Mjøndalshallen på søndag skal NOR-gutta hylles for sin innsats i serien denne sesongen. Norges Bandyforbund skal dele ut medaljer og pokal for seriemesterskapet i 1. divisjon sesongen 2017/2018 og vi oppfordrer alle som ikke har reist til fjells på vinterferie om å ta turen til Mjøndalshallen denne ettermiddagen for å gi gutta en hyllest for innsatsen så langt! Det har de fortjent!

Søndag 25/2, kl. 17.00 (innmarsj fra kl. 16.45)