Seriemestere 2017/2018!

06.02.2018

NOR 92 gjorde jobben i bortekampen mot Bygdø Monolitten og er seriemestere fire runder før slutt!

Seriemestere 2017/2018! NOR 92 gjorde jobben mot Bygdø Monolitten og er seriemestere fire runder før slutt!

NOR 92 var ubeseirede foran kampen mot Bygdø Monolitten i Skøyenhallen på mandag kveld og en ny seier i denne kampen ville bety at Tigers sikret seg seriemesterskapet hele fire runder før slutt.

NOR 92 tok seriegull (Drammens Tidende)

I garderoben før kampen var det enighet om at man skulle gi jernet fra start og allerede etter 24 sekunder lå den første ballen i nota bak Bygdø Monolitten's keeper, dette etter at Kristian Becher (Fredrik Ullern) hadde satt standarden for kvelden med sin 1-0 scoring. Jørgen Becher ville ikke være dårligere enn broderen og doblet NOR 92's ledelse til 2-0 etter spilte 9.20 på pasning fra Jonas Strand. Når Fredrik Ullern (Kristian Becher) smalt inn 3-0 med 1.05 igjen av den første perioden hadde NOR 92 fått en trygg og god start på kampen.

Kampfakta BMIL - NOR 92

I midtperioden fikk NOR 92 en 2 minutters utvisning allerede etter to minutters spill, men klarte uten større problemer å forsvare seg uten baklengsmål. Men kun drøye minuttet etter at Tigers ble fulltallige så fikk BMIL inn en redusering til 1-3 bak en for kvelden god og sikker Kristian Brunvoll i NOR-målet. NOR 92 hadde føringen i kampen med et klart overtak i ballinnehavet, men BMIL skal ha honnør for oppoffrende og bra forsvarsspill. Det er en grunn til at BMIL har sluppet inn tredje minst mål i 1. divisjon så langt denne sesongen. Men etter 14.37 av kampen var det kveldens "debutant" Robert Fox sin tur. Drøye 7 år etter han sist spilte en kamp for NOR 92, smalt 35 åringen ballen utagbart opp i krysset bak en sjanseløs BMIL keeper etter å ha blitt assistert av Trym Stokland og dermed sto det 4-1 til Tigers foran den siste perioden.

Poengligaen i NOR 92

Siste periode startet også bra for NOR 92. Drøye fem minutter var perioden da Jørgen Ripel (Jørgen Becher) også ville være med på moroa og økte NOR 92's ledelse til 5-1. Og før perioden og kampen var slutt hadde Kristian Becher (Jørgen Becher) fastsatt sluttresultatet til 6-1 med sin andre scoring for kvelden drøye 7 minutter før sluttsignalet. Dermed kunne NOR 92 slippe løs jubelen for at første delmål denne sesongen var i boks allerede 4 runder før slutten. Det andre og viktigste målet skal nås helgen 7-8. april når Eliteseriekvalifiseringen går av stabelen i Langesund. I god tid før det vil også Simen Bendiksen, Tommi Ahola og Christoffer Gunnarsson alle være tilbake fra skader. Lagkaptein Didrik Grøstad måtte også ut i starten på midtperioden etter en smell i kneet, men vi håper også å ha han tilbake i løpet av kort tid. Det som blir viktig fremover nå er å fortsette utviklingen, øke nivået på treninger og i de gjenværende kampene, alt for å være best mulig samspilte, fysisk sterke og godt forberedte på det som venter når det skal kjempes om en plass i neste års Eliteserie!

Tabellen 1. divisjon

- Ja, da var vi seriemestere! Vi gjennomfører en helt OK kamp. Grunnlaget til seieren legges i den første perioden hvor vi gjør en solid innsats og vinner 3-0. Resten av kampen kontrollerer vi egentlig bare inn. Jeg er fornøyd med hvordan vi står opp og kriger. Eirik Oseth går foran spesielt når det gjelder dette og blir fortjent kåret til dagens NOR-gutt. Ett mål baklengs er også veldig bra. Nå ser vi fremover og lader opp til en spennende kvalik. Formen skal toppes så vi er på vårt beste 6-8 april, var NOR-trener Manne Strandbergs oppsummering av kampen.

NOR 92 seriemestere i 1. divisjon Østlandet (Norges Bandyforbund)