2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens første tap - mye å jobbe med fremover!

25.02.2018

Vi tar det positive først, takk til de 204 som på tross av vinterferie fant veien til Mjøndalshallen for å gi sin hyllest til gutta for seriemesterskapet. Resten var ikke like mye å rope hurra for i dag. Så ærlige må vi være.

Ingen god kamp. NOR-trener Manne Strandberg var ikke fornøyd med prestasjonene i toppkampen mot Ull/Kisa.

NOR 92 inviterte publikum til å ta del i feiringen av seriemesterskapet i 1. divisjon, men festen uteble i kampen mot Ull/Kisa, til det var det alt for mye som ikke var bra nok i dagens prestasjoner.

Vi kan starte med å gi våre motstandere skryt for at de spilte en bra match og vant fortjent nok, det var bare skuffende at vi ikke kunne by opp til fest når bordet var dekket. Målet var å gå igjennom serien uten tap, men den rekken stoppet etter 15 strake seiere mot Ull/Kisa i dag.

- Så kom dessverre det første tapet for sesongen til slutt. Naturligvis surt, da dette ikke lå i planene våre. Vi taper i hvert fall mot et lag som spiller god innebandy. Sett over hele kampen var det fullt fortjent att Ull/Kisa stakk av med seieren, konkluderte NOR-trener Manne Strandberg etter at sluttsignalet hadde gått i Mjøndalshallen.

Skuffet NOR 92 kaptein etter seriemesterskap: "Føles som vi har tatt sølv" (Eikerbladet)

Det startet så bra! Allerede etter 39 sekunder "rappet" Kristian Becher ballen fra Ull/Kisa forsvaret og smalt ballen i kassa bak en forfjamset Ull/Kisa målvakt og 1-0 til hjemmelaget! Dette ble en kamp som ble preget av mye løping og kjemping og lite finspill. Alt for ofte ble NOR 92 med på Ull/Kisa´s premisser og det var ikke spesielt smart. Etter drøyt halvspilt periode var det bortelaget som fikk uttelling og 1-1. Drøye 4 minutter senere var Ull/Kisa i føringen etter at de økte til 2-1. NOR 92 svarte kun 18 sekunder senere da dagens beste NOR-spiller Jørgen Ripel satte opp Kristian Becher som satt sin andre scoring og dermed 2-2. I periodens siste 1.51 fikk også hjemmelaget muligheten i overtall, men klarte ikke å overliste Ull/Kisa´s bestemann målvakt Bendik Fjellstad flere ganger i 1. perioden.

I midtperioden var det bortelaget som scoret først etter drøye 2 minutter av perioden. Etter 26.39 utlignet hjemmelaget ved Jørgen Ripel (Sindre Gulbrandsen), men en ny scoring etter 29.05 gjorde at Ull/Kisa ledet foran de siste tjue minuttene.

Hjemmelaget kjørte på 2 rekker i denne kampen og fortsatte med det også i siste perioden, men med litt omrokkering på rekkene. Etter 43.34 fikk hjemmelaget uttelling og utlignet fortjent til 4-4 ved Jørgen Ripel (Jørgen Becher) og mange på tribunen trodde nok at nå kom Tigers til å ta over matchen. Dette målet var forøvrig NOR 92´s mål nr. 2.700 i forbundsserien gjennom tidende. Mindre enn minuttet senere var NOR 92 tilbake i føringen da Kristian Becher på egenhånd ordnet 5-4! Men NOR 92 rotet det til for seg selv og kun 48 sekunder senere sto det 5-5 på tavla. Etter dette startet NOR 92 og trykke Ull/Kisa bakover på banen, men etter 48.26 pådro vi oss en unødvendig 5 minutters utvisning. Det betydde at Ull/Kisa fikk sjansen til å ta tilbake ledelsen, men Tigers jobbet heroisk i fem minutter og holdt unna. Etter dette trykket NOR 92 reelt til og vi telte ikke mindre enn 3 baller i stengene uten av ballen ville inn! Utrolig surt var det derfor når det fleste forberedte seg på at kampen skulle gå til straffer, at Ull/Kisa i stedet fikk en scoring med kun 18 sekunder igjen av kampen og dermed var NOR 92´s første tap for sesongen en realitet.

Kampfakta NOR 92 - Ull/Kisa

- Vi kunne allikevel med marginene på vår side ha vunnet denne kampen. Vet ikke hvor mange avslutt vi hadde i målramen i siste perioden. Idag er passningskvaliteten og første tanken alt for dårlig. Vi burde utnyttet motstandernes til tider for høye press, men ble isteden straffet selv. Powerplayspillet var også under all kritikk. Vi fikk rett og slett som fortjent og må bare ta dette som læring. Vi gratulerer Ull/Kisa med seieren og ønsker de lykke til i jakten på seriesølvet! Slik oppsummerte NOR 92-trener Manne Strandberg de 60 minuttene i Mjøndalshallen.

NOR 92 manglet flere av sine mest rutinerte spillere i denne kampen uten at det skal være en unskyldning for tapet, men mer at det er viktig å få tilbake disse i trening frem mot Elitseriekvalifiseringen. Simen Bendiksen, Didrik Grøstad, Tommi Ahola, Fredrik Ullern og Christoffer Gunnarsson er alle spillere ute med forskjellige skader. Vi har et godt håp om å få alle klare i god til til kvalfiseringen!

Tabellen 1. divisjon Østlandet

Etter kampen fikk NOR 92 overrakt medaljer og pokal for seriemesterskapet i 1. divisjon, men det var tydelig å se på gutta at dette tapet var et skår i gleden selv om det ikke betydde noe i praksis. Nå gjelder det å ta lærdom av hva man gjorde feil i denne kampen og ta med seg dette i forberedelsene frem mot kvalifiseringen i ukene som kommer. Det er bare å riste av seg skuffelsen over dagens tap og "brette opp ermene"!

Poengligaen 1. divisjon Østlandet

Pokal og medaljer for seriemesterskapet. Tapet mot Ull/Kisa la en liten demper på jubelen etter å ha mottatt medaljer og pokal for seriemestersskapet.