27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

13 strake eller kommer smellen nå?

20.01.2018

13 strake seiere eller kommer smellen nå? Når Øreåsen kommer til Mjøndalshallen på søndag ettermiddag har de ingenting å tape, kan de sjokkere hjemmelaget og stoppe seiersrekken til NOR 92?

13 strake eller sesongens første tap? Klarer Simen Bendiksen og de andre NOR-gutta og holde fokus og sende Øreåsen hjem med tap?

NOR 92´s sesong har så langt resultatmessig gått på skinner. 12 strake seiere, bedre kan det ikke gjøres. Spillemessig er det fortsatt mye å gå på når lista skal heves til "Eliteserienivå".

Tabellen 1. divisjon østlandet

- Kampene kommer tett i starten på året. Nå er der Øreåsen som står på motsatt banehalvdel. Som mange sikkert fått med seg har vi ett bein i kvaliken, men jeg vil bare poengtere at vi ikke har tenkt å dra i håndbrekket av den grunn. Snarere omvendt. Nå må vi utvikle oss videre for å være best mulig forberede ved en eventuell kvalik. I morgendagens kamp har jeg lyst til å se et hardtkjempende lag med høyt balltempo som har fått kontroll på markeringsspillet, uttaler NOR-trener Manne Strandberg til nor92.com.

Vi husker fortsatt bortekampen mot Øreåsen i fjorårssesongen hvor vi fikk en fryktelig start på kampen i Øreåsenhallen og kom under med hele 1-6 før vi våknet og da var det for sent og vi måtte se oss slått med 8-6.

Denne sesongen har det gått langt bedre mot Øreåsen. I serieåpningen hjemme i Mjøndalshallen ble laget fra Moss slått med 10-5, men vi minner om at det sto 6-5 til Tigers kun 13 minutter før slutt. I bortekampen i november fikk vi en kanonstart og kampen var i realiteten avgjort etter 1. periode da vi ledet hele 6-0. Kampen endte til slutt med seier 11-5, etter at vi hadde slakket av vel mye på "gassen" mot slutten av kampen.

Last ned gratis matchprogram til mobilen her

Skal vi stille sterkt i en eventuell Elitekvalifisering har vi ikke råd til noen feilskjær og dårlige prestasjoner nå som drar seg i mot serieavslutning. 6 kamper gjenstår av seriespillet og ambisjonene er at laget skal ta steg for steg og være i toppform når det hele skal avgjøres første helgen i april.

BMIL - Øreåsen  3-4

Foran kampen mot Øreåsen vil NOR 92´s G2008 løpe inn sammen med A-lagsgutta på innmarsjen, og i pausene skal de vise frem litt "skills" når de spiller internkamp! Ta godt i mot dem!

Velkommen til match! En for alle - alle for NOR!