20212223242526
27282930

Tre nye poeng på tross av sesongens dårligste prestasjon

11.01.2018

NOR 92 reiste til Oslo med ambisjoner om en god prestasjon og tre nye poeng. Det ble med poengene, på kort sikt det viktigste, men kampen var sesongens svakeste.

NOR 92 beste! Kristian Brunvoll i NOR-målet var lagets bestemann og gutta kan takke sin bakre skanse sammen Jørgen Becher (4 mål) for at det ble full pott mot Vålerenga!

NOR 92 fikk en "flying start" i målprotokollen og ledet 2-0 før det var gått fem minutter etter at brødrene Becher hadde notert seg for hver sin nettkjenning. Men skal vi være ærlige så lot vi Vålerenga komme til med mer enn nok avslutninger til at de kunne ledet med noen mål. Vi fremsto som uvanlig tamme og unøyaktige i alt vi foretok oss og hadde det ikke vært for en meget god Kristian Brunvoll i NOR-målet så hadde det sett anderledes ut. Vålerenga fikk også sin fortjente redusering kun 23 sekunder etter NOR 92's 2-0 mål og utrolig nok kom det ikke flere mål i den første perioden. En periode vi ikke kan være bekjente av, her hadde NOR 92 trener Manne Strandberg mye å fortelle til spillerne i periodepausen.

- NOR 92 fortsetter seiersmarsjen (Assisten.no)

NOR 92 startet også best med tanke på målproduksjon i midtperioden. Etter 4.57 av perioden øker Jørgen Becher vår ledelse til 3-1 med sin andre nettkjenning for kvelden. Etter dette ble det en periode preget av fortsatt mye unøyaktighet. Mange dårlige pasninger, dårlige mottak og feil valg. På tross av dette var det faktisk Tigers som kunne øke til 4-1 ettter 15.56 av perioden da Jørgen Becher noterte seg for sin tredje scoring i kampen. I sluttsekundene fikk NOR 92 en utvisning og måtte dermed forberede seg på spill i undertall i starten på siste periode.

Kampfakta Vålerenga - NOR 92

Vålerenga utnyttet overtallsspillet godt og kun 8 sekunder før NOR 92 ble fulltallige så reduserer de til 2-4 og skapte ny spenning i kampen. Snaue minuttet senere svarte NOR 92 på tiltale. Tommi Ahola setter 5-2 for NOR 92 og når endelig vi skal få sjansen i overtallsspill 46.02 ut i kampen, lar ikke Jørgen Becher sjansen gå fra seg til å sette sin fjerde nettkjenning for kvelden. 6-2 til Tigers etter 46.43 av kampen og det ser ut som vi på tross av mye "rust" i systemet skal styre mot en ny og sikker seier. Men snaue to minutter senere får Vålerenga uttelling og utligner til 3-6. Når deretter 4-6 sitter minuttet senere, ble ikke NOR-trener Manne Strandberg mindre frustrert enn hva han var fra før. Med drøye to minutter igjen av kampen får Vålerenga en omdiskutert straffe. Denne setter de og dermed lå det til rette for en dramatisk avslutning. Avslutningen ble heldigvis ikke særlig dramatisk da NOR 92 stort sett holdt ballen i laget i avslutningen på kampen og ikke lot Vålerenga få noen nye sjanser, og det var jammen på tide.

Tabellen 1. divisjon Østlandet

- I dag må jeg være så pass ærlig å si at vi ikke fortjente poengene. Det var en svært skuffende kamp for vår del. Vi kommer ikke opp i nivå i det hele tatt. Mange spillere underpresterer og vi henger ikke med i markeringer med mere. Vi har ikke heller mye etablert spill. Rett og slett alt for dårlig. Det positive er at vi vinner på en særdeles dårlig dag og at vi allerede på mandag får vise at vi er bedre enn dette, er NOR-trener Manne Strandberg's konklusjon på denne kampen.

Som sagt venter nå serietoer Lillestrøm i Mjøndalshallen førstkommende mandag (15/1). Vi tipper at gutta er rimelig revansjesugne på å vise at de kan bedre enn det som ble vist i Tegelverkeshallen i går kveld for der var det ikke alt for mye å glede seg over... Takk til de nesten 40 tilreisende fra NOR 92 som støttet laget, men hadde fortjent en bedre opplevelse enn hva de fikk se i denne kampen. Vi håper å kunne gi dere en skikkelig revansje i seriefinalen på mandag!