Jørgen og Jørgen var ''hete'' da NOR 92 vant over WH Rockets!

NOR 92 møtte i dag WH Rockets i Uddevalla i oppkjøringen til Elitekvalifiseringen om 14 dager. Gutta viste seg fra sin beste side i dagens match og presterte sesongbeste!

Hete i dag! Jørgen Ripel og Jørgen Becher noterte seg for hele 11 poeng for Tigers mot WH Rockets.

WH Rockets - NOR 92  4-8 (1-2, 1-3, 2-3)
Stenab Arena, Uddelvalla
Ca. 70 tilskuere
NOR 92´s lag: Kristian Brunvoll, Robert Fox, Markus Hegnes Hansen, Jonas Strand, Trym Stokland, Jørgen Becher, Didrik Grøstad, Philip Kæmpe, Mathias Gommerud, Raymond Jensen, Jørgen Ripel, Sindre Gulbrandsen. På benken: Kristian Skaug, Nicolai Sevlejordet, Henrik Gommerud, Fredrik Ullern og Jakob Grøstad.

Følg NOR 92´s herrelag fra innsiden på Instagram @insidetigers

I sesongoppkjøringen var NOR 92 på treningsleir i Sverige og møtte blant annet WH Rockets (Div. 1) i Stenab Arena. Den gangen endte det med tap 6-10. I dag fikk vi se et helt annet Tigerslag i samme arena mot samme motstander.

WH Rockets dro i gang som ventet med fart på både ben og ball, men NOR 92 sto bra i defensiven og holdt aggresive svensker på armlengs avstand. Det som slapp igjennom vårt forsvar tok en glimrende Kristian Brunvoll seg av. Det var derfor ikke ufortjent da Mathias Gommerud (Robert Fox) smalt inn 1-0 til Tigers. Jørgen Ripel (Jørgen Becher) ville ikke være dårligere og sendte NOR 92 opp i en 2-0 ledelse, før vertene fikk inn en utligning før den første pausen. Ikke ufortjent sto det dermed 2-1 til Tigers etter en solid 1. periode.

Manne Stranberg hadde i pausen manet gutta til å fortsette i samme sporet i midtperioden som det han fikk se i den første perioden. Men det var WH Rockets som fikk periodens første mål da de utlignet til 2-2. Deretter responderte gutta umiddelbart på beskjeden fra treneren og i tur og orden økte vi til 3-2 ved Jørgen Becher (Philip Kæmpe), 4-2 ved Robert Fox (Trym Stokland), før Jørgen Ripel (Jørgen Becher) la på til 5-2. Strålede spill ved flere anledninger fra bortelaget! Dette sto seg til siste pausen som NOR-trener Strandberg brukte til å fortelle gutta at dette skulle vi ta med hjem. Nye 20 minutter med knallhard jobbing og fornuftig spill var det som krevdes.

I siste periode visste vi at WH Rockets kom til å klinke til fra start. Men vi red av innledningen og da Jørgen Ripel (Jørgen Becher) økte til 6-2 så det riktig lyst ut for sjanser til en NOR-seier.WH Rockets hadde ikke tenkt å gi seg uten "sverdslag" og reduserte først til 6-3 og deretter 6-4, før en for dagen "het" Jørgen Ripel (Jørgen Becher) la på til 7-4 og  deretter fastsatte sluttresultatet til 8-4 (ass. Jørgen Becher) med sin femte nettkjenning for dagen!

- I dag viser vi oss virkelig fra vår beste side. Vi følger gameplanen til punkt og prikke. Vi er effektive i angrepsspillet og ligger kompakt og fint i forsvarsarbeidet. Dette var et styrkebeskjed som lover godt innfor kvaliken. Imponerende at vi orker hele kampen og at vi gjennomfører tre bra perioder, var oppsummeringen fra NOR-trener Manne Strandberg.

I morgen søndag er det klart for en ny kamp for NOR-gutta da Partille IBS venter på motsatt banehalvdel i Lundbystrand kl. 11.20.