20212223242526
27282930

Ny seier i Sverige

26.03.2018

NOR 92 avsluttet mini treningsleiren i Sverige med en ny seier på søndag da Partille IBS ble slått i Lundbystrand Arena.

Ullern tilbake. Fredrik Ullern fikk sine første minutter på søndag etter en operasjon og er klar til dyst i kvaliken (arkivfoto).

Etter å ha gjort sesongens beste prestasjon mot sterke WH Rockets på søndag, var det en spent NOR-trener Manne Strandberg som undret seg over om han fikk se en ny topp prestasjon i den tidlige kampen mot Partille IBS på søndag formiddag.

Gutta var klare til frokost kl. 09.00 på hotellet og som alltid når klokker skal stilles så var det spennende å se hvem som kom når de skulle. Første test, alle gutta kom på rett tidspunkt og fikk i seg litt ny energi på morgenen før vi satte kursen mot Lundbystrand hvor kampstart var satt til litt uvanlige tidspunktet 11.20. Motstandere var Partille IBS som denne sesongen har hatt en blytung sesong i Div. 1 med kun tap og nedrykk til Div. 2. Det var det ingen grunn til å la seg lure av, svensk motstand fra Div. 1 er uansett gode innebandyspillere og det laget vi møtte besto av en gjeng unge, ballsikre og løpssterke gutter skulle det snart vise seg.

Det skulle bli en førsteperiode hvor vi så ut til å være litt preget av en kamp på lørdag hvor vi virkelig leverte toppsspill. Var gutta litt for fornøyde? Etter en litt forsiktig innledning på kampen var det vi som til slutt først fant nettmaskene da Jørgen Becher (Jørgen Ripel) smalt den første ballen bak en meget god Partille målvakt etter spilte 15.39. Samme mann økte til 2-0 med kun 20 sekunder igjen av perioden, denne gangen assistert av Markus Hegnes Hansen. Dermed kunne Tigers gå til første pause med en 2-0 ledelse.

I midtperioden var det fortsatt jenvspilt, vi spiller solid bakover, men Partille er ute etter scoringer de også og det fikk de 5.51 ut i perioden da de reduserer til 1-2. På tross av nok med gode sjanser til begge lag blir det ikke flere mål i denne perioden og dermed går vi til andre pause på stillingen 2-1 til NOR 92.

Foran siste periode blir det litt omrokking i rekkene. Fredrik Ullern som fikk sine to første perioder som forward etter å ha vært ute etter en operasjon i noen uker, setter seg på benken for å ikke risikere noe. Fredrik mente at det var godt å komme i gang igjen og er klar for dyst frem mot kvaliken. Siste periode starter ikke slik vi ville og det var Partille som 2.37 ut i perioden utligner til 2-2. Men gutta hadde ikke tenkt å gi seg og utover i perioden se mer av det vi fikk se i lørdagens kamp mot WH Rockets og NOR 92 var stadig giftigere da de fikk sjansen. Etter 8.58 av perioden tar NOR 92 tilbake ledelsen igjen da kaptein Didrik Grøstad (Jørgen Becher) i overtall banker inn 3-2 ledelse til Tigers. Så etter 14.38 av perioden var det klart for 4-2 da Jørgen Ripel (Jørgen Becher) også ville være med på moroa i dag også. Kun snaue minuttet senere er det junioren Mathias Gommerud sin tur til å finne nettmaskene da han etter pasning fra Didrik Grøstad setter 5-2 som også skulle vise seg å bli sluttresultatet. Mot slutt får NOR 92 trene litt mer undertall da Partille tar ut målvakten og spiller 6 mot 5 uten at det ble noen flere scoringer ut av det.

Partill IBS - NOR 92  2-5 (0-2, 1-0, 1-3)
Lundbystrand, Gøteborg
Ca. 20 tilskuere
NOR 92´s lag: Kristian Brunvoll, Kristian Skaug, Robert Fox, Markus Hegnes Hansen, Jonas Strand, Trym Stokland, Jørgen Becher, Didrik Grøstad, Philip Kæmpe, Mathias Gommerud, Raymond Jensen, Jørgen Ripel, Sindre Gulbrandsen, Fredrik Ullern, Jakob Grøstad og Henrik Gommerud. På benken: Nicolai Sevlejordet.

NOR-trener Manne Strandberg oppsummerer matchen mot Partille og helgen generelt slik: - I helgens siste kamp starter vi litt famlende og finner ikke helt rytmen i spillet. Forsvarsspillet er derimot tilstede og vi ligger veldig riktig og er godt organisert. Offensivt transporterer vi litt for mye ball og det spretter litt. Vi jobber allikevel iherdig hele kampen igjennom og vinner egentlig kampen på at vi tar oss sammen offensivt de siste ti minuttene av kampen. Balltransport blir byttet ut med kjappe pasninger og mer bevegelse. Herlig å se at vi er som best i den viktigste delen av kampen.

Alt i alt har dette vært en fantastisk helg. Vi spiller seks stabile perioder og slipper ikke motstanderne til mange kvalitative målsjanser. Noe seks innslupne mål også vitner om. Vi ligger generelt veldig riktig i forsvarsarbeidet og ofrer oss for hverandre. Offensivt skaper vi masse og spillegleden ser virkelig ut til å være der. Jeg er strålende fornøyd med helgens prestasjoner og føler vi er godt forberede til sesongens viktigste helg i Langesund.