27282930

Knallsterk hjemmeseier!

28.10.2018

NOR 92 gjorde en meget bra match mot Norges desidert beste lag de siste sesongene på hjemmebane i Mjøndalshallen!

Jublet for seier! NOR-gutta gjorden en meget bra kamp og vant fortjent i Mjøndalshallen i dagens oppgjør mot Slevik.

Slevik kom til Mjøndalshallen som favoritter. Østfold laget har fått en brukbar start på sesongen og lå på plassen foran Tigers med en kamp mindre spilt foran dagens oppgjør. NOR 92 har fått en bra start og allerede har NOR 92 vist at de har et mannskap å se opp for denne sesongen. Med seier ville Slevik rykke fra og befeste sin plassering i toppen av serien, mens for hjemmelaget ville en 3 poenger her bety et langt steg i forhold til fornyet kontrakt i Eliteserien også neste sesong.

Kampfakta NOR 92 - Slevik

Banens beste! Landslagsuttatte Jørgen Becher ble kåret til BB i knivskarp konkurranse med flere i blått.

Det ble en skikkelig frisk start på kampen med sjanser til begge lag. Men vi så tidlig tendenser til at 1. rekka til NOR 92 kom til å matche rekka med Stræte & Co. Andre rekka til NOR 92 virket også til å fortsette den gode trenden fra tidligere kamper denne sesongen og i tillegg fikk hjemmelaget kjørt litt avlastningsbytter med en tredje rekke innimellom. Da Tigers etter 5.34 av kampen tok ledelsen med en spillesugen Linus Söderblom (Jørgen Becher) var standarden satt. NOR 92 var farlige og Slevik hadde periodevis mer enn nok å gjøre for å holde fotrappe Tigers spillere unna Tvete i Slevik målet. Etter at NOR 92 tok ledelsen var det Slevik som hadde de fleste avslutningene, men en meget god Robin Kulpakko i NOR-målet sto en meget bra kamp og hadde ikke alt for store problemer med å rydde opp. Så etter 13.28 så doblet NOR 92 ledelsen, 2-0 ved Axel Wallin (Jørgen Becher) var ikke ufortjent og da Jørgen Ripel (Philip Kämpe) økte til 3-0 var det mange i svart drakt som var frustrerte! Det ble ikke flere scoringer i 1. perioden og NOR 92 kunne gå til første pause med en fortjent 3-måls ledelse.

Sterk seier over Slevik (Assisten.no)

Meget god! Jonas Strand gjorde en meget solid innsats mot Slevik og har vokst voldsomt i NOR-trøya de siste 2 sesongene.

I midtperioden kom Slevik ut i 100 og fikk også umiddelbart nettkjenningen de jaktet. Etter kun 53 sekunder av perioden så sto det 3-1 på tavla. Etter 2.39 av perioden fikk begge lag hver sin 2 minutters utvisning og i tillegg fikk NOR 92 med seg en ekstra 2 minutter i fryseboksen. De første to minuttene med spill 4 mot 4 gikk uten av noen av lagene klarte og score og når NOR 92 også red av den andre 2 minutteren så var det bare å gi gass videre. Spillet bølget frem og tilbake utover i perioden med sjanser til begge lag og de 227 tilskuerne i Mjøndalshallen fikk se en underholdene kamp. Det skulle gå så langt som til 17.33 av midtperioden før det smalt igjen! Da var det Linus Söderholm (Jørgen Becher) som var frempå igjen og økte ledelsen for Tigers til 4-1 som sto seg perioden ut.

Tabellen Eliteserien

Debutant. Daniel Jakobsson fikk sin debut mot Slevik og viste at han kommer til å bli en viktig tilvekst for et NOR-lag i fremgang.

Foran siste periode hadde Slevik endret litt på rekkene for å se om det kunne gi tellende resultater. Etter 6.42 av perioden så smalt det igjen! Hjemmelagets Jørgen Ripel satte helt på egenhånd 5-1 og panikken begynte å bre seg i Slevik leieren. Etter 7.33 ga Thomas Stræte bortelaget nytt håp og blod på tann med 5-2, men 34 sekunder senere tok Trym Stokland sakene i egen hånd og økte til 6-2 for NOR 92 og slukket effektiv litt av håpet for Østfoldingene. Etter 11.05 var det NOR 92´s bestemann Jørgen Becher (Linus Söderblom) som langt på vei avgjorden kampen med sin 7-2 scoring. Etter dette spilte NOR 92 klokt, holdt ballen i laget når de kunne det og spilte med liten risiko i sine oppspill. Gutta ga alt i duellspillet og var meget dyktige til å blokkere det som kom av skudd. Det som passerte blokka tok NOR 92´s sisteskanse Robin Kulpakko seg av. Han var meget god i dag og en av kandidatene til BB, sammen med Jonas Strand, Linus Söderblom og Jørgen Becher. Helt mot slutten fikk Slevik inn et "trøstemål" som også fastsatte sluttresultatet til 7-3. En meget sterk prestasjon av hjemmelaget og en meget fortjent seier! Med seier og 3 poeng i denne kampen så passerte NOR 92 Slevik på tabellen og inntok 4. plassen med 14 poeng.

NOR 92 med årsbeste – årets første hjemmetriumf (Drammens Tidende)

Nå skal vi suge på denne karamellen frem til i morgen kveld, da startet forberedelsene til en vrien bortekamp mot Tunet i Høyenhallen på torsdag 1. november (kampstart kl. 20.00).

En meget fornøyd NOR 92 trener Manne Strandberg oppsummerte kampen som følger: - Dette var skikkelig morsomt og velfortjent. Jeg synes vi gjennomfører en veldig god kamp. Helt klart årsbeste i den aspekten at vi står opp og spiller uten downperioder i kampens samtlige minutter. Vi slipper inn tre mål mot laget som gjort nest mest mål i serien. Det er sterkt! Vi jobber, sliter for hverandre og følger vår gameplan til punkt og prikke. Når vi i tillegg utvikler vårt spill med ball og nå også kan hvile med ball så blir vi tunge å møte. I dag tar vi en riktig lagseier. Alle bidrar på en helt fantastisk måte. Stolt over innsatsen gutta legger ned.

Innmarsj. NOR 92´s G12 lag fikk bli med de "store gutta" under innmarsjen i dagens kamp.

Gøy var det også at vårt G12 lag sto for pauseunderholdningen med internkamp på liten bane i begge i pausene. I tillegg tipper vi at de vil huske innmarsjen med A-lagsgutta ;)

Bli med til Oslo på torsdag for å støtte gutta mot Tunet! Kanskje vi kan skape litt problemer for gutta fra Høyenhall også?!