2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Seier i generalprøven

06.09.2018

NOR 92 møtte i går kveld 1. divisjonslaget BMIL i Mjøndalshallen i generalprøven foran comebacket i Eliteserien neste helg.

Målscorere. Mathias Gommerud (1), Jørgen Becher (4) og Sindre Gulbrandsen (1) var kampens målscorere for NOR 92.

Rundt 50 tilskuere hadde funnet veien til Mjøndalshallen en litt sen onsdag kveld for å se hjemmelagets siste kampopptreden før laget setter kursen nordover til Harstad om seriepremieren i Eliteserien 2018/2019.

Dessverre har ikke Tigers ved noen av sesongens treningskamper hatt muligheten til å stille med de samme rekkene grunnet skader, sykdom og landslagssamlinger. Så var også tilfellet foran denne kampen.

NOR 92's nye målmaskin Axel Wallin måtte melde forfall på grunn av sykdom, mens vår solide back Eirik Oseth fortsatt ikke trener med kølle og ball for å bli kvitt sin skulderskade.

Som ventet var det NOR 92 som tok "tak" i kampen og styrte spillet, men BMIL hadde på ingen måte tenkt å la seg kjøre over av NOR 92. Innsatsen til gutta fra Skøyen var det lite å unnsette på, mange fysiske og løpssterke spillere i dette mannskapet. Etter en del skudd med "løskrutt" så fikk endelig hjemmelaget uttelling da Jørgen Becher på assist fra Kristian Becher fikk "hull" på BMIL målvakten etter 17.05 av kampen. Dette skulle også vise seg å bli det eneste målet i 1. periode. I midtperioden fikk hjemmelaget opp tempoet nok et hakk og uttellingen i form av nettkjenninger kom også etter hvert. Først 2-0 fra Sindre Gulbrandsen (Kristian Becher), før Jørgen Becher på egenhånd økte til 3-0 etter drøyt halvspilt periode. BMIL ville også være med på moroa og reduserte raskt til 3-1 kun 10 sekunder senere. Med snaue fem minutter igjen av perioden så øker hjemmelaget til 4-1 ved Jørgen Becher's tredje nettkjenning for kvelden, et resultat som sto seg til den andre pausen. I siste periode slapp hjemmelaget innpå to nye juniorer i Jakob Grøstad på backplass og Mathias Gommerud på vingen. Etter 6.40 av perioden var det BMIL som reduserte til 4-2, før Jørgen Becher med sin fjerde scoring for kvelden økte til 5-2 kun 12 sekunder senere. Med drøye 3 minutter igjen av kampen så var det junioren Mathias Gommerud sin tur til å fastsette sluttresultatet til 6-2 etter å ha blitt spilt frem av rekkekompis Jørgen Ripel.

Kampfakta NOR 92 - BMIL  6-2 (1-0, 3-1, 2-1)
Målscorere NOR 92: Jørgen Becher (4), Sindre Gulbrandsen (1) og Mathias Gommerud (1)
Assist NOR 92: Kristian Becher (2), Jørgen Ripel (1)
Utvisninger: ingen
Skuddstatistikk: 28-17
Tilskuere: ca. 50

Kampen ga oss en grei gjennomkjøring, men det er fortsatt mye å jobbe med de siste treningene før kampen mot Harstad neste helg.

Uansett, vi er på rett spor og skal gi Harstad beintøff kamp om poengene!