18.08.2019

Herrene møtte Bækkelaget i sesongens første treningskamp

Herrene gjør en ok første treningskamp, og det er godt å få litt kamptrening før sesongen er igang!

Første treningskamp i år og herrelaget møter Bækkelaget, som rykket ned fra eliteserien forrige sesong. Bækkelaget har gjort noen forandringer i stallen, fått inn noen nye spillere og Anton Brenner har gått inn som hovedtrener, så det var ikke gitt at dette skulle bli en lett match.

Kampen startet noe trått, og Bækkelaget tar leden eller knappe 10 minutter. Det var mange NOR-gutter som fikk prøvd seg denne kampen, og våre 02- gutter var godt reprenstert. Kampen er veldig fysisk, og flere ryker på en 2-minutter iløpet av de tre periodene. Det blir en veldig jevn kamp, hvor det vugger mye frem og tilbake, og når det gjenstår 10 minutter av kampen, leder NOR 3-1..

Selvom de så ut som vi hadde overtaket, så la ikke Bækkelaget seg på latsiden, men puttet både en og to mål før kampen var ferdig, og stillingen endte 3-3 etter 60 minutter.

Trener Jørgen, har følgende å si om kampen:
Kampen begynner egentlig nokså rotete da det er litt feilpasninger og svake mottak der ute, men tenningsnivået er høyt og folk ser rett slett veldig gira ut. Vi forsøker og bruke mye ball å sette opp relasjoner for å skape sjanser. Personlig syns jeg vi lykkes med det til en hvis grad ila kampen, men vi er dessverre ikke effektive nok på siste prikken over i’en.

Igjen dette er vår første treningskamp så vi forventer egentlig ikke så mye mer enn det vi ser i denne kampen. Gjenvingsfasen og press på ballfører syns jeg vi løser bra og da serien starter skal vi være på topp på dette punktet! Vi gjør noen fine mål offensivt i PP og et par kontringer. I slutten av kampen gjør vi litt for mange elementære feil som kommer til å rettes opp og vi skal lære av dette. Vil avslutte med at det er gøy å se noen av de unge (nye) ta ansvar ute på banen, trykker til i duellene og tørr å skape sjanser.

En flott gjennomgang og vi er klare for neste treningskamp borte mot VIF onsdag 21.08. Vil helt slutt takk alle de som møte opp for å se gutta i aksjon for første gang i år, håper og se dere igjen utover sesongen!