23.12.2019

Når man leser skuddstatistikken fra søndagens førjulsoppgjør mot Slevik kunne man tro at vi ble rundspilt, men det var langt fra tilfellet!

BB! Robin Kulpakko sto på tross av at det ble et nytt tap på hjemmebane en bra match for NOR 92.

Målfattig 1. periode
Det var to lag som tydeligvis hadde fokus på den defensive delen av spillet. Sett bort i fra åpningsminuttene hvor lagene scoret hver sin gang så ble det en målfattig periode. Det var Slevik som tok føringen i matchen etter spilte 2.07, men hjemmelaget svarte umiddlebart da Jakob Grøstad på pasning fra Kristian Becher smalt inn utligningen allerede etter 2.39. Etter dette var det Slevik som skapte sjansene i perioden, men vi hadde absolutt ballen og muligheter til å skape mer enn hva vi fikk til. Bortelaget tok tilbake ledelsen etter 6.08 av perioden, noe som skulle vise seg å bli periodens siste nettkjenning. Vi mistet alt for ofte ballen uten å få skapt noen tellende skudd på Slevik målet. Noe som gjenspeiler seg i skuddstatistikken ikke bare fra den første perioden, men hele kampen under ett. Vi gikk til den første pausen med 2-1 til Slevik.

Tabellen Eliteserien

Mager midtperiode
Vi kommer ut i midtperioden med mål om å utligne Slevik's ledelse og vi fikk etter kun 51 sekunder sjansen i overtall da Slevik pådro seg en 2. minutters utvisning. Men dessverre klarer vi heller ikke i overtall å skape noen skarpe sjanser, null skudd på mål i spill 5 mot 4 forteller at vi har et stort forbedringspotensiale her. Faktisk så har vi ikke et eneste skudd på Slevik's mål før vi har spilt nesten 15 minutter av perioden. I mellomtiden er det Slevik som øker ledelsen til 3-1 etter 13.22 og det kan ikke sies å være ufortjent. Etter målet ble det litt mer fart i spillet til gutta og vi skaper noen bra sjanser mot slutten av perioden uten av vi får noen nettkjenninger før siste pause, det klarte derimot Slevik som kunne gå i garderoben med en 4-1 ledelse.

Kampfakta NOR 92 - Slevik

Brukbar avslutning
Skulle det være håp om poeng i denne kampen var det å få første målet i siste periode helt avgjørende. Men dessverre "dreper" Slevik kampen allerede etter 2.17 av perioden og 1-5 på tavla. Når 1-6 kommer etter 10.33 av siste periode kunne man kanskje frykte en fullstendig kollaps, men det skal gutta ha, de henger bra med i banespillet mot pr. nå Norges tredje beste lag, men vi kommer til så alt for få skarpe målsjanser. Særlig lysere så det ikke ut til å bli da vi pådro oss en 2. minutters utvisning med 4.03 av kampen, men i denne perioden er det vi som i undertall får en kontringssjanse. Robin Kulpakko er våken og kaster igjennom til Erik Thingnes som ikke lot sjansen gå fra seg og reduserer til 2-6 etter 17.24 av perioden. 46 sekunder før slutt øker Slevik til 7-2, men vi kjemper hele veien inn og får med oss en 3-7 redusering med kun 25 sekunder igjen av kampen. Målscorer for første gang i Eliteserien for NOR 92, Didrik Ripel (17), assistert av en annen 17 åring, Kristoffer Henriksen.

BB for hjemmelaget ble Robin Kulpakko, mens William Olov Mikael Andersson fikk med seg bestemannsprisen for Slevik.

Nå venter en velfortjent julefeiring med egentreninger, men allerede 3. Juledag er det ny fellestrening og forberedelser til matchen mot det tredje av topplagene på rad, Tunet (onsdag 8/1, kl. 19.00 i Høyenhallen).

NOR 92 Innebandyklubb benytter anledningen til å ønske dere alle en Riktig God Jul og et Godt Nytt År!!! Vi sees i 2020!