2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 serverte en sørgelig svak forestilling i det som kunne kalles en 6 poengskamp. 3 scoringer fremover og et utall av feilpasninger forteller det meste.

Stang ut... det ble mye stang ut for Axel Wallin og NOR 92 mot Bækkelaget i onsdagens kamp.

Kampfakta NOR 92 - Bækkelaget

Tamt
Det var noen avventende og tamt helt fra starten av for NOR 92 i kveldens kamp. Mulig spillerne var preget av hva en seier kunne bety i kveldens oppgjør? Etter et par skuddforsøk i starten av perioden var det Bækkelaget som fikk det første målet etter 4.27 av perioden. NOR 92 kjørte på tre rekker, noe de ikke har gjort så ofte tidligere i sesongen og som burde bety at tempoet og intensiteteten var høyere, men som sagt, det virket som om hjemmelaget var i overkant forsiktige. Først etter 15.43 fikk vi endelig uttelling på en av våre sjanser da Philip Kämpe lurte inn ballen etter at Mathias Gommerud hadde brutt et Bækkelaget angrep. Det var faktisk mer eller mindre det siste som skjedde i kampprotokollen i den 1. perioden og dermed gikk lagene til første pause på stillingen 1-1.

Tabellen Eliteserien

Helsvart midtperiode
De fleste satt og ventet på at NOR 92 skulle sette fart på både ball og bein, men det som ble prestert i midtperioden var ikke mye å skrive hjem om... feil pasningene florerte og ballen hoppet og spratt og vi hadde utfordringer med å få til noe spill som ga oss sjanser og mål. Ufortjent var det heller ikke at Bækkelaget tok ledelsen 2-1 etter 27.23, og bedre ble det ikke da bortelaget økte til 3-1 etter 34.05. Litt håp fikk vi da Axel Wallin banket ballen i kassa til 3-2 på egenhånd kun 50 sekunder seinere. NOR 92 tapte skuddstatistikken med 9-11 i midtperioden, det forteller det meste.

Poengligaen Eliteserien

Stang ut
I siste perioden fikk NOR 92 en drømmestart da Axel Wallin utlignet til 3-3 etter kun 8 sekunder av perioden, fremspilt av dagens comebackmann, Alexander Jaksland. 177 tilskuere i Mjøndalshallen øynet håp! Dessverre klarte ikke NOR 92 å omsette de mange sjansene de hadde i de neste minuttene i mål. I stedet var det Bækkelaget som igjen tok ledelsen med 4-3 etter 2.23 av perioden. Det smalt i tverrlegger og stenger hele 6 ganger og i tillegg brant NOR 92 et straffeslag i den siste perioden. Da blir det vanskelig å få med seg noen poeng. Dessverre så presterte vi som dårligst da det gjaldt som mest. I stedet for at vi får en utligning og et ledelsesmål etter vår timeout etter 14.07 av siste perioden, er det Bækkelaget som kontrer inn 5-3 og i vår iver etter å hente inn BSK ledelsen, så slipper vi inn ytterligere ett mål på slutten av kampen og dermed må vi bite i oss nok et tap på hjemmebane... en helsvart kveld. I stedet for 22 poeng og en fin 4. plass etter 13 kamper, faller vi ned til 8. plass (den siste sluttspillplassen) med våre 19 poeng.

Scoring! Unggutten Philip Kämpe noterte seg for en ny scoring i Eliteserien mot Bækkelaget i kveldens oppgjør i Mjøndalshallen.

NOR 92´s assistent trener Jørgen Becher oppsummerte det hele som følger: - I dag er det viktig å gjøre jobben foran eget publikum i egen hall. Det går dessverre ikke slik. Vi blir sittende bakpå fra første stund. Dette blir rett og slett en kamp der ingenting vil fungere... Av 300 pasninger slår vi 250 feil pasninger, når vi skal avslutte på mål slår vi støttepass og flere skudd som skal være mål går i stang eller blir bommet på. BSK spiller slik de skal å tar samtlige kontringer som de må og scorer opp mot maks av det de kan. Vi gjør 3 mål på 60 minutter og uansett hvordan vi føler kampbildet har vært så er dette alt for svakt. Nå kommer kampene på løpende bånd da er det viktig at vi klarer og nullstille oss mot neste kamp. Treningene fremover blir plattformen vi må forbedre oss på så blir vi mer lik det laget vi har vist at vi er rimelig fort, det er jeg sikker på!!

På søndag kommer ubeseirede Greåker på besøk, vi har intet å tape annet enn å gi gass og reise oss etter en begredelig forestilling i kveld.