20212223242526
27282930

Skuffet og forbanna!

19.11.2019

Det var en skuffet og forbanna gjeng med NOR-spillere som måtte innse at den dårlige 1. perioden ødela mye da Gjellersåsen fikk reise hjem med full pott fra Mjøndalshallen.

Ny scoring. Erik Thingnes scoret ett mål mot Gjelleråsen da NOR 92 tapte med 2-6.

Elendig 1. periode!
Foran kampen mot Gjelleråsen var en solid defensiv et av elementene som måtte være på plass for at vi skulle få med oss poeng i dette oppgjøret. Stort lengre unna en solid defensiv enn hva publikum fikk opplevde i 1. perioden i går kan man knapt komme. Gutta var uvanlig gavmilde i det meste både når det gjaldt eget spill, press på ballfører og mangel på tekninger av skudd. Offensivt var vi uvanlig slurvete i det meste vi foretok oss. Det var også Gjelleråsen som scoret kampens først mål etter kun 2.20 da de avsluttet fra kanten med et skudd som fant veien inn bak Robin Kulpakko i NOR-målet. Det skulle vise seg å ikke være siste avslutning fra den posisjonen. Etter drøye 8 minutter øker bortelaget til 2-0 med en ny avslutning fra NOR 92's venstre kant. Så etter 10.41 fikk vi sjansen i overtall og den tok Simen Bendiksen (Jørgen Becher) godt vare på og dermed 2-1 etter 12.19 av perioden. Dessverre er det ikke vi som klarer å utnytte våre sjanser til en utligning, men Gjelleråsen får nok en gang score fra kanten da de øker til 3-1 etter spilte 16.53. I sluttminuttene av 1. periode klarer ikke vi å redusere ytterligere på våre sjanser, i stedet forærer vi 4-1 til Gjelleråsen på et frislag hvor vi ikke er på nett i det hele tatt og det med kun 1 sekund igjen av perioden. En skuffende åpningsperiode av oss som skulle vise seg å bli kampavgjørende.

Kampfakta NOR 92 - Gjelleråsen

4 baklengs. Robin Kulpakko måtte se fire baller suse i nettet bak seg i den første perioden.

Bedring i midtperioden
Det var innlysende at 5-1 til Gjelleråsen i midtperioden ville gjøre dette svært vanskelig. Gledelig var det derfor at vi reduserer til 2-4 etter at Erik Thingnes (Didrik Grøstad) satte ballen utagbart i nettet bak GIF målvakten. Men det skulle vise seg at dette dessverre ble vårt siste mål i denne kampen. Etter snaue halvspilt kamp øker Gjelleråsen til 5-2 og dette var også periodens siste mål på tross av flere gode forsøk fra begge lag. Typisk for oss i denne kampen var at vi også var usedvanlig dårlige til å utnytte de gode mulighetene vi fikk. Oftest endte avslutningene utenfor mål, rett på målvakten eller i GIF blokka. På tross av at midtperioden ble målfattig var den jevnspilt.

Knallsterk borteseier (Innebandyavisen.no)

Jevnspilt. Midtperioden ble en jevnspilt forestilling, men Gjelleråsen beholdt sin 3-målsledelse inn til siste pause.

Jaktet tidlig redusering
En tidlig scoring i siste periode kunne skape ny entusiasme og spenning i kampen. NOR 92 forsøkte å sette GIF under press, men bortelaget forsvarte seg meget godt og hold unna og tiden rant i vei for hjemmelaget uten at man klarte å overliste en god Fjeldaas i GIF målet. Vi måtte etter hvert bare innse at dette ikke var dagen da vi så ut til å spille opp mot det vi vet vi er gode for og da holder det ikke i Eliteserien, verken mot Gjelleråsen eller de fleste andre lag. Da Gjelleråsen helt mot slutten i stedet setter den siste ballen bak Robin Kulpakko for kvelden og fastsetter sluttresultatet til 6-2, må vi innse at dette var en skuffende prestasjon av våre gutter. Det skjønte de godt selv også for stemningen i garderoben var ikke spesielt lystig! I stedet for 5 poeng ned til Gjelleråsen, er de med gårsdagens seier poenget foran oss på tabellen og vi kan glemme kampen om en plass blant de fire beste...

Tabellen Eliteserien

Bestemann. Eirik Oseth fikk prisen som hjemmelagets beste spiller i matchen mot Gjelleråsen.

Jørgen Becher oppsummerer kampen mot Gjelleråsen som følger: - Kampen der veldig lite funker som det skal, vi kommer for fort bakpå med en tidlig og alt for enkel baklengs og finner tildels noe flyt i spillet vårt uten at vi blir noe særlig farlig for GIF. Vi blir nok straffet så mye som vi kan i denne 1.perioden og de valgene som skal tas blir ofte feil. 2.periode og 3.perioden føler jeg vi vil mye og ønsker gode relasjoner sammen uten at pasninger, mottak og skudd står til stil med tankene og bevegelsene. For nå er det bare viktig å nullstille før en tøff bortekamp mot Vålerenga til søndag. Hele laget skal være veldig revansjelystne etter denne oppvisningen og det skal jobbes hardt de treningene i forkant.

Revansje!?
Allerede på søndag er det sjanse for revansje da Vålerenga står på motsatt banehalvdel i Teglverkshallen. Men innen den tid må det snakkes nøye sammen,analyseres og bli enige om hva som skal drilles og trenes på før den kampen! Vi må finne tilbake til det positive vi har vist så langt denne sesongen og luke bort alt det som ikke var spesielt bra i går!