Helsvart

03.10.2019

Det var ingen tvil om hvem som var favoritter før gårsdagens kamp, og det skulle vise seg å bli en realitet..

Blytunge 13(!) bakovermål..

Herrelaget, som har hatt en relativt sterk start på sesongen, var mer en klare for å møte Tunet på hjemmebane.. det skulle vise seg å bli hakket tøffere en antatt. Selvom det er vi som åpner sterkest og går i ledelsen etter drøye tre minutter, ble dette en av få jubler blandt NOR-fansen denne kvelden. Linus Sødeblom finner Erik Thingnes som banker den inn forbi Tunet-keeperen, og vi starter slik vi ønsker. Gleden var kortvarig da Tunet utligner i underkant av 20 sekuner senere, og det var starten på et mareritt. Tunet tar ledelsen etter 12 minutter spilt, og det stopper ikke her.. Hele 3 ganger til denne perioden havner ballen bak NOR-keeperen, og vi går til pause på stillingen 1-5.

Statistikk Eliteserien

I andre periode ser NOR hakket piggere ut, og går ut med en litt større glød enn det de hadde før pause. Heller ikke denne perioden skulle bli noe å skryte av, Tunet økter til 1-6, før Kristisn Braathen Becher reduserer til 2-6, men også her var det slutt på mål for NOR 92. Tunet derimot, øker ledelsen flere ganger, og vinner periode 1-5, og går til pause på ledelsen 2-10.

De siste 20 minuttene måtte spilles, og håper var i hovedsak å få komme inn og pynte litt på reslutatet... Den tanken var vi ikke alene om, og selvom Philip Kämpe setter periodens første mål og NOR nok en gang reduserer, skulle ikke dette gjøre noen stor forskjell. Tunet er fortsatt på hugget, og også denne perioden er de ute etter flere mål, noe som ender med et braktap 3-13 for NOR 92.

Kampfakta NOR 92 - Tunet

Da kom den kampen som skulle straffe oss hardest.. En kamp som preges mye av personlige feil både med og uten ball. Kampen startes egentlig ganske så bra gutta ser til å ha bra tenning der mye blir gjort riktig etter en tidlig utligning fra Tunet rett etter vårt mål er starten på en totalkollaps. Det å gå ut ri av minuttet etter scoret mål ser man viktigheten her. Fokuset på dette har vært tydelig så det må vi bare lære av. Tunet har såpass gode individualister at de enkle/gode sjansene vi gir dem blir scoret på... Sjansene vi skaper selv mot dem er der, men må jobbes så mye hardere enn hva Tunet trenger. Nå er fokuset vendt nordover til Harstad på lørdag, sier hovedtrener Jørgen etter kampen.