20212223242526
27282930

Knepent tap i Fredrikstad

26.09.2019

NOR tok føringen allerede etter knappe minuttet spilt, men denne kampen skulle vise seg å bli en vanskelig utfordring.

Kampens første ledelse! Linus Søderblom banket inn kampens første mål og sendte NOR i ledelsen allerede etter knappe minuttet spilt.

Det skulle ikke ta lange tiden før NOR overrasket alle og satte 0-1 målet. 01:32 sto det på tavla da Erik Thingnes finner Linus som setter kampens første mål. Det var vel ingen tvil om at Slevik var stemplet som favoritter før kampen, selvom NOR gjorde en meget god prestasjon i helgen mot Greåker.

Fra publikumsperspektiv er denne kampen noe vinglete, og vanskelig å kunne forutse noe sluttresultat. I første periode er det Slevik som skaper flest sjanser, men allikevel NOR som setter flest. Etter 11 minutter utligner Slevik til 1-1, men dette varer ikke lenge før Kristian Becher lurer nok et mål inn bak Slevik-keeperen. Her vipper det mye frem og tilbake, og slevik svarer og utligner nok en gang, på tiden 14.49.
Det skjer lite resten av denne perioden, før Didrik Grøstad plutselig treffer målet og vi går til pause med en ledelse 2-3.

Spennende i Gressvikhallen (Innebandyavisen)

Resten av kampen skulle vise seg å bli mindre innholdsrik.. Det kjempes mye frem til og tilbake, men ingen store sjanser i første del av perioden, før Slevik får straffe. Lett som ingenting, redder Robin Kulpakko denne, noe som gir en stor selvtillit til NOR videre. Dessverre går ikke perioden helt som ønsket, og Slevik både utligner og tar ledelsen i kampen for første gang, og stillingen står 4-3 til hjemmelaget etter minutter.

Tabellen Eliteserien

KJEMPEKAMP! Robin Kulpakko har en meget god prestering mot Slevik, og blir nok en gang kåret til BB.

Siste periode er igang, og det starter noe trått. Slevik øker ledelsen med enda et mål og setter 5-3 etter drøye 4 minutter spilt. Nå er det på tide for NOR og gire opp et ekstra hakk for å få med seg poeng hjem fra Fredrikstad denne onsdagskvelden.. BANG! og Linus noteter seg for nok et mål denne kampen, setter 5-4 og vi er igjen med å kjemper. Det blir en amper og veldig fysisk siste del av kampen, NOR tar ut keeper og prøver seg 6 mot 5, men kommer aldri til noen store sjanser. Det byttes om på rekkene, vi settet innpå noen unge og friske ben, men får ikke helt til det vi ønsker og Slevik vinner kampen 5-4.

- Vi avslutter kampen på en meget kul måte, at vi klarer og gå ut der de siste minuttene for først å ri av et boxplay også legge så stort press etter en utligningen er vi veldig fornøyde med. Ellers begynner kampen helt ok, litt ta og føle på stemning. Etter dette syns jeg vi gjør 30-40 min under pari kamp dessverre. Vi klarer ikke å skru opp noe tempo, blir ofte løpende etter, tar nesten ikke en kontring, får ikke fullført kontringene da vi først velger. Vi spiller ikke helt som vi ønsker og kanskje det er noe i at vi spiller sent borte i Østfold en onsdagskveld.
Uansett hvordan innebandy vi føler at vi leverer så henger vi absolutt med det er jevnt vi leder og den leder så målene renner ikke inn. Helt til slutt tar vi med oss noe ekstremt gode sjanser gutta fortjener virkelig å få inn en kasse eller to der. Fornøyd med at vi klarer og heve oss noe de siste minuttene itillegg til at vi ser to av våre litt yngre gutter kommer inn da koker som mest borte mot Slevik og virkelig setter trykk på de rutinerte gutta fra Østfold,