27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Dårlig start - slo tilbake og vant borte mot Sveiva

05.03.2022

5-0 til Sveiva etter 09.53 og det så ut til at kampen allerede var tapt. Deretter viser gutta moral, lagånd og at de aldri gir seg. Det ga lønn i form av en ny seier og fornyet selvtillit på at det kommer til å gjøre fysisk vondt å møte oss i NM sluttspillet.

Pang i nettaket! Sebastian Kämpe scoret i Rommenhallen mot Sveiva på lørdag. (Alle bilder Glenn Selbo, NOR 92)

Blytung start!
Det skal moral til for å komme tilbake i kampen når det lyser 5-0 i rødt fra lystavla og tiden viser 09.53. Men det var nettopp det gutta gjorde i serieavslutningen mot Sveiva i ettermiddag. Før pause får vi med oss noen små lyspunkter i form av 5-1 etter 10.37 ved Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) og 5-2  etter 18.06 ved Hampus Sandberg (Jørgen Ripel) som gjør at vi går i garderoben med tre mål opp.

Første nettkjenning for Tigers. Robin Gabrielsson (nr. 41) noterte seg for sin første nettkjenning i Eliteserien for NOR 92 mot Sveiva.

Snuoperasjon etter nok en tung start på midtperioden
Vi kommer ut til midtperioden med håp om flere reduseringer og får en perfekt start da vi allerede etter ett minutt setter 5-3 da Robin Gabrielsson (Philip Kämpe) setter sin første scoring for NOR 92. Men så ble det tyngre da Sveiva øker til 6-3 og 7-3 i løpet av 25 sekunder. 05.52 hadde det gått da Axel Wallin med sin 7-4 scoring etter nok en assist fra Jørgen Ripel skaper nytt håp. Men så etter 11.50 pådrar vi oss en ny 2 minutters utvisning og Sveiva benytter det overtallsspillet til å øke til 8-4 kun 11 sekunder senere. Etter dette begynner det å skje mye... 12.52 8-5 ved Kristoffer Bakke (Eirik Oseth), samtidig pådrar Sveiva sin målvakt seg urutinert en 2+10 minutters utvisning. Så etter 13.37 får Sveiva straffe i undertall, men Alexander Selbo redder og kun 20 sekunder senere reduserer vi til 8-6 i overtall ved Jørgen Ripel (Philip Kämpe). 8-7 kommer kun 34 sekunder senere ved Philip Kämpe (Axel Wallin). 2 minutter og 18 sekunder før periodepausen er Philip Kämpe frempå og utligner til 8-8 og vi har hentet inn Sveiva sin femmåls ledelse etter kampens første 10 minutter! Det ligger til rette for en thrilleravslutning!

6 poeng! Philip Kämpe scoret 3 mål og hadde 3 assist mot Sveiva.

Sluttabellen Eliteserien 2021/2022

Spennende avslutning!
Sveiva slo tilbake helt i starten av 3. perioden og tok tilbake ledelsen 9-8 etter drøye 2 minutter. Etter 4 minutter av perioden får vi sjansen i overtall, men på tross av flere forsøk får vi ikke uttelling. Men så etter 6.45 av perioden er det en av våre beste spillere Jørgen Ripel som blir satt opp av Kristoffer Bakke som utligner til 9-9. Deretter scorer vi to kjappe mål etter 10.04 ved Kristoffer Bakke (Jørgen Ripel) og øker til 11-9 ved Sebastian Kämpe (Philip Kämpe) etter 10.47 av siste periode. Mot slutten blir det spennende da Sveiva reduserer til 10-11 etter 13.04 og da de tar time-out etter 18.45 for å gjøre et siste forsøk, er det i steden vi som avgjør kampen da Philip Kämpe setter 10-12 med 9 sekunder igjen. Dermed vinner vi målkalaset i Rommenhallen etter en formidabel laginnsats som vi må ta med oss inn i sluttspillet. Seieren førte også til at vi passerer Harstad på målstreken og tar 6. plassen i Eliteserien denne sesongen.

Jørgen var het! Jørgen Ripel har funnet formen i tide til sluttspillet og mot Sveiva ble det nye 6 poeng (2 mål + 4 assist)

Kampfakta Sveiva - NOR 92

Tunet venter i NM Kvartfinalen
Tradisjonen tro så valgte Tunet oss også i år. Ingen overraskelse da de har gjort det samme de siste 30 år. Det hadde vært gøy å møtte et annet lag denne gangen, men det bestemmes av laget som vant Eliteserien. Laget fra Oslo Øst har ikke tapt en eneste seriekamp denne sesongen og å tape en kamp mot oss i kvartfinale serien vil være sensasjonelt og uventet Vi får bare sørge for at de får slite mest mulig for videre avansement, der ligger vår motivasjon. Tidspunktet for kampene kommer i løpet av kort tid.

En vannvittig innebandykamp Malcolm, gi oss dine tanker fra kampen!
- Vi gör våra 9 sämsta minuter i början av matchen och ger Sveiva en 5-0 ledning innan vi börjar sätta lite mer fart och går upp till 5-2 i paus. Vi gör några förändringar och sätter in Axel Wallin och Jørgen Becher i spel och spelar mer på två formationer och kommer ikapp till 8-8 i andra perioden. Till tredje trycker vi på att fortsätta men sätta mer tryck på deras mål och det ger bra effekt. Sveiva trycker på bra på slutet men vi får in de sista målet i tom kasse. Extra plus till lagets moral att vi aldrig ger upp men extra plus till Kristoffer Bakke och Eirik Oseth.

Se flere bilder på våre Facebooksider! (Foto: Glenn Selbo, NOR 92)