27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April

Spennende i 54 minutter!

10.03.2022

Vi gjør en sterk innsats på bortebane og kampen lever helt til sluttminuttene i den første kvartfinalen mot Tunet.

Sterk innsats! Vi gjorde en meget bra match i den første NM kvartfinalen mot Tunet og holdt spenningen helt til slutt. (Foto: Glenn Selbo, NOR 92)

Sterk innsats!
Vi kommer til denne NM kvartfinale serien med lave skuldre. Tunet har vært suverene denne sesongen og mye skal skje om ikke de suverene seriemesterene som ennå har til gode å tape en eneste kamp denne sesongen ikke skal gå til topps også i NM. Men vi har bestemt oss foran denne kvartfinale serien at vi fryktløst og med stor innsats, vilje og lagånd skal gi de gul/lilla kamp til døra. Det gjorde vi tilgangs i går kveld. Kampen starten programmessig med 1-0 til Tunet allerede etter 37 sekunder! Så etter 7.42 får hjemmelaget sjansen i overtall etter at vi har hatt for mange spillere på banen. Her holder vi unna. Så etter 13.01 blir det interessant da vi utligner til 1-1 ved Jørgen Ripel (Jørgen Becher) og  vi er med igjen. Etter dette har begge lag sine sjanser, men det er først mot slutten av perioden det blir uttelling i form av mål. Etter 17.56 tar Tunet igjen ledelsen med 2-1, før vi svarer kun 20 sekunder senere da Philip Kämpe (Didrik Ripel) utligner til 2-2. Helt på tampen av perioden får Tunet med seg en 3-2 ledelsen inn til pause. Skudd 1. periode 9-8 i favør av hjemmelaget.

Alle kampene i NM sluttspillet 2022

Scoring! Philip Kämpe scoret i 1. perioden mot Tunet.

Spenningen holder seg i midtperioden
Mange hadde sikkert forventet at Tunet skulle feie NOR 92 av banen i midtperioden og det startet også bra for hjemmelaget da de økte til 4-2 allerede 2.30 ut i perioden. Men igjen, dette NOR-laget kommer aldri til å vike seg ned! Etter en Tunet offensiv med mange avslutninger mot vårt mål, slår vi tilbake etter 14.56 da Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) skaper ny spenning med redusering til 4-3. Igjen mot slutten av perioden får Tunet med seg en to måls ledelse inn til pause da de øker til 5-3.

Sto opp bra defensivt. NOR-gutta ofret seg bra i det defensive delen av spillet og gjorde det vanskelig for Tunet.

Tunet avgjorde helt mot slutten
Kunne vi straffe Tunet allerede i første kamp på bortebane? Det var vel spørsmålet mange stilte seg foran de siste avgjørende 20 minuttene i Høyenhallen. I denne perioden var det vi som scoret først da Axel Wallin (Kristoffer Bakke) gjorde nervene til hjemmelagets fans litt frynsete etter 3.23 av perioden. Etter dette har Tunet mange muligheter som Alexander Selbo i NOR-buret rydder unna helt til vi har spilt 7.09 av perioden da Tunet får uttelling og øker til 6-4. Men tro ikke at gutta gir seg av den grunn. Etter halvspilt sisteperiode er det Jørgen Becher (Kristoffer Bakke) som med sin scoring igjen setter nervene i høyspenn i Høyenhallen. Tunet setter inn et trykk mot oss etter dette, men vi holder unna helt til det gjenstår snaue 6 minutter av kampen da Tunet øker til 7-5. Rett etter dette får lagene hver sin utvisning og det skal spilles 4 mot 4. Vi tar samtidig en time-out for å se om vi kan sette inn et siste støt. I stedet for at vi kommer nærmere er det Tunet som setter punktum med 8-5 med to minutter igjen av kampen.