2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Grei gjennomkjøring mot Haugerud

23.08.2006

NOR 92 tok i mot Haugerud til treningskamp på tirsdagskvelden i Solberghallen. Hele 15 tilskuere hadde fått med seg at Tigers skulle svinge køllene etter milevis med løping i en lang forsesong.

Haugerud som denne sesongen skal spille 2. divisjon i Oslo kom til "Tigerdomen" med 12 spillere. Hjemmelaget mønstret nesten hele troppen på 23 mann. Kun Tom Erik Kolek (skade), Bjørn "Bosse" Aspeholen og Ole Ryghseter (jobb) manglet til dagens kamp.

Tigers kjørte på tre rekker hele kampen og samtlige spillere fikk teste formen mot Haugerud. På forhånd var det knyttet stor spenning til våre sist ankomne nykommere, Andreas Arvidsson (Alfta) og Per Blomqvist (Hertsjø). Vi kan vel med en gang berolige fansen med at de innfridde. Andreas noterte seg for 3 poeng (1+2), mens Per kunne plukke med seg 2 poeng (1+1).

Etter en 1. periode hvor Haugerud til dels tettet bra bakover, med sin 5-mannsboks, klarte bare hjemmelag delvis å løse oppgaven. Allikevel godkjent med 3-1 etter 1. periode.

I den 2. perioden løsnet det skikkelig i målprotokollen. Etter at Haugerud hadde fått lov til å redusere til 3-2, satte Tigers inn en spurt hvor de økte fra 3-2 til 9-2 på drøye 6 minutter! Dette var også resultatet etter to perioder.

Den siste perioden ble preget av at NOR 92 avgjorde kampen midtveis. Det ble litt for mye tullball i perioder i stedet for å fortsette der vi slapp etter 2. periode. Vi vinner perioden med 2-1 og dermed kampen 11-3. Alt i alt en godkjent innsats mot Haugerud i Solberghallen. Tross alt er det ca. 5 uker til seriestart og det er naturlig at vi er litt "rustne" i samspillet.

PS. NOR 92 avsluttet kampen med både en og to spiller i undertall de siste 3,37 og Haugerud klarte til slutt å få inn en ball bak ellers så solide Anders Fanuelsen med kun 23 sekunder igjen på tavla. Alt i alt en grei gjennomkjøring foran helgens Exel Tiger Cup hvor NOR 92 får tøffere motstand i GIF Fighters og Sola. Nedre Furuset skal man normalt slå, men cup er cup!