27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Sesongens første tap

27.10.2006

NOR 92 var ubeseiret etter seks serierunder, i den sjuende kampen kom sesongens første tap. NOR 92 ledet flere ganger bortekampen mot Grei, men hjemmelaget var sterkest mot slutten og scoret to ganger i kampens siste fire minutter og vant dermed kampen med 5-4. Grei's seiersmål kom med fattige 1.11 igjen å spille.

Les hele saken »

Linko i 100 - igjen

26.10.2006

På slutten av forrige sesong feiret Thomas "Linko" Lindgren sitt mål nr. 100 for NOR 92. I kveld blir det et nytt 100 jubileum for den målfarlige svensken. Når NOR 92 i kveld møter Grei i Nye Apalløkkahallen, spiller Thomas sin kamp nr. 100 for Tigers!

Seier til damene over gjøvik

22.10.2006

Det var klart for en ny hjemmekamp. Motstander denne gangen var Gjøvik. Vi møtte Gjøvik i ETC, og vant komfortabelt 8-2 den gangen. Gjøvik har siden den gang fått med seg noen flere spillere og dette var en kamp vi måtte kjempe for å vinne.

Nekter å tape!

22.10.2006

NOR 92 nekter å tape. Etter to perioder hvor hverken spill eller formasjoner satt spesielt bra, skal vi være godt fornøyd med det ene poenget i toppoppgjøret mot Hasle/Løren. I den siste perioden viste NOR-gutta både innsats, godt spill og vinner innstinkt.

Toppoppgjør!

21.10.2006

Søndag er det klart for toppoppgjør i Solberghallen. Hasle/Løren kommer til toppoppgjøret uten tap så langt denne sesongen. Laget fra Oslo står med tre seire og en uavgjort etter sine fire første kamper i årets 1. divisjon.

Fortsatt ubeseiret, uten å imponere

19.10.2006

NOR 92 er fortsatt ubeseiret etter at de torsdag kveld slo Holmlia med 5-3 (1-1, 1-2, 1-2) i Holmliahallen. Etter rapportene gjorde Tigers ingen stor kamp, men skal ha pluss for moralen i laget. Gutta står på og jobber tross for at det "kladder" i perioder og nekter å tape. Dermed tok NOR 92 tilbake tabell ledelsen i 1. divisjon og på søndag blir det toppkamp mot Hasle/Løren i Solberghallen.

NOR-gutter uttatt til landslagssamling

18.10.2006

Da vår nye U19 landslagssjef Geir Nordseth presenterte den 48 mann store breddetroppen til samlingen i Opsal Arena i Oslo 28-29. oktober, fant vi 5 spillere fra NOR 92 på listen.

Ny dato for Holmlia kampen klar

14.10.2006

Som vi meldte tidligere denne uken ble kampen mellom Holmlia og NOR 92 som skulle vært spilt i ettermiddag utsatt. Årsak - dommermangel! Nå har kampen fått nytt tidspunkt og det er bestemt at kampen skal spilles i Holmliahallen torsdag 19/10 kl. 20.00

Mjøndalen, Killingerud og Eknes vant skoleturneringen!

14.10.2006

På onsdag ble finalespillet i årets skoleturnering i Nedre Eiker avviklet. Barneskolene måtte først gjennom semifinaler for å få frem finalelagene, mens finale lagene i ungsomsskole turnering var klare etter innledende spill før høstferien.

Uavgjort i thrillerkamp!

12.10.2006

Lokalderbyet mellom NOR 92 og Drammen endte med 3-3 og poengdeling etter at NOR 92 var best i starten på kampen og Drammen i siste halvdel. 182 tilskuere hadde møtt frem i Solberghallen for å se Buskeruds beste lag i aksjon.

Holmlia - NOR 92 utsatt - dommerkrise?!

11.10.2006

Førstkommende lørdag skulle NOR 92 møtt Holmlia i et oppgjør i herrenes 1. divisjon. Denne kampen er nå utsatt på grunn av dommermangel. Dette problemet er ikke unikt for innebandy, men det er første gang i historien NOR 92 blir rammet av en akkutt dommermangel.

Dream Team sesongstartet med uavgjort

09.10.2006

Tidligere i høst ble det klart at for første gang siden innebandyens spede start tidlig på 90 tallet, ikke ble noen egen Buskerudserie. Horten, Rødgata og Øren er borte siden i fjor og dermed meldte Drammen og NOR 92 sine 2-lag på i Oslo serien. Søndag formiddag var det seriestart for Dream Team som møtte Kampen IBK i Jordalhallen.

Damene spilte uavgjort mot Akerselva 2

09.10.2006

Da var det klart for sesongen første bortekamp, denne gang mot Akerselva. Vi gikk kjapt opp ledelsen og holdt 3-0 til det bare var 10 minutter igjen. Da ble kampen snudd helt på hodet...

Klart for sesongens første lokalderby!

07.10.2006

I dag er det kun fem dager igjen til storkampen i Solberghallen mellom NOR 92 Tigers og Drammens Devils. Torsdag kveld kl. 19.30 er det tekning i det som sannsynligvis kommer til å bli en jevn, spennende, fartsfylt kamp med mange tilskuere på tribunen!

Tredje strake for NOR 92

05.10.2006

NOR 92 vant med solide 9-3 over Lørenskog i Skårerhallen i kveld. Steffen Løvlund (3), Thomas Lindgren (3), Simen Fjerdingstad (bildet) (1), Andreas Arvidsson (1) og Tobias Nilsson (1) var målscorere for Tigers. I St. Hallvardhallen var det i kveld et toppoppgjør mellom Drammen og Bærums Verk, og noe overraskende vant Bæringene med 7-6 over Devils.

Aldri vunnet en bortekamp mot Lørenskog

03.10.2006

NOR 92 reiser torsdag til Lørenskog for å møte et lag de aldri har slått i en bortekamp. De to tidligere møtene i Skårerhallen har begge endt med seier til Lørenskog, 9-7 i fjor og 9-3 i sesongen 2004/2005. Fortsetter oppturen for Tigers, eller er det fare for at Lørenskog tar sin tredje strake seier mot NOR 92 i egen hall? Vi har tatt en prat med Mikael "Sjøkan" Sjøqvist foran kampen.