27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Linko i 100!

05.03.2006

Mot Øreåsen søndag scoret Thomas Lindgren (bildet) sitt mål nummer 100 og 101 for Tigers. Sammen med de andre Tigers gutta sørget Thomas for at det ble storseier i sesongens siste hjemmekamp.

I sesongens siste hjemmekamp mot Øreåsen var det aldri i tvil om hvor seieren ville havne. NOR 92 spilte hele kampen på tre rekker og fikk en fin start på kampen med 2-0 før det var gått fem minutter. Etter den første perioden ledet Tigers med 4-0 og kampen var i realiteten kjørt, selv om spillet til tider ikke var av beste merke. Positivt var at vi tross alt scorer ni mål og kun slipper til Øreåsen en gang. Selv om det gikk litt opp og ned spillemessig var innsatsen godkjent! Thomas Lindgren kunne også glede seg over sitt mål nr. 100 og 101 for NOR 92. Nå gjenstår kun lokalderbyet mot Drammen neste helg før vi kan oppsummere sesongen. For damene fortsatte dessverre nedturen med et nytt tap. Etter å ha ledet med 1-0 etter første periode så sprakk jentene i den andre og tapte denne med 0-3. Siste periode endte 1-1 og dermed ble det tap igjen for Øreåsen med 2-4.