27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Damene spilte uavgjort mot Akerselva 2

09.10.2006

Da var det klart for sesongen første bortekamp, denne gang mot Akerselva. Vi gikk kjapt opp ledelsen og holdt 3-0 til det bare var 10 minutter igjen. Da ble kampen snudd helt på hodet...

Da var det klart for sesongens første bortekamp. Denne gang mot Akerselva, et lag vi visste lite om på forhånd. I de første minuttene hadde vi spillet, og etter bare 4 minutter gikk vi opp i 1-0 ledelse etter et frislag av #10 Gro Mari Vinje. Resten av 1. periode var det NOR som presset Akerselva, og keeper #99 Elin Korsgård hadde ikke mest å gjøre. Etter 16 min kom vårt andre mål for dagen. Det var mye krangling foran målet til Akerselva, men til slutt fikk #77 Marthe Kristoffersen styrt den inn i mål.

2. periode vippet mye frem og tilbake. Akerselva presset oss høyt, og var nære redusering mange ganger. Vi slapp de inn i kampen igjen, og lot de komme til alt for mange avslutninger på mål. Etter 10 min i perioden er det likevel #17 Hanne Erikssøn som setter ballen i mål, etter en fin kontring.

I 3. periode presset Akerselva fortsatt høyt på banen, startet opphentingen. Da siste perioden var halvveis spilt, sto det 3-3, og Akerselva har bestemt seg for å ta hjem seieren. Med bare 5 minutter igjen av kampen går de opp i ledelse 4-3. Rett før slutt klarer Akerselva å dra på seg en 2-minutter. Vi tar ut keeper og bestemmer oss for å presse høyt med alle sammen i håp om å redde ett poeng. Dette lykkes vi med, og da 4 sekunder gjenstår av kampen, setter #24 Linda Merethe Pettersen ballen i mål.