20212223242526
27282930

Dream Team kretsmestere!

18.04.2008

Forrige helg vant Dream Team den første kampen i divisjonsmesterskapet mot B16 med 4-3 og hadde dermed et glimrende utgangspunkt foran bortekampen mot Tunet. Med seier eller uavgjort ville saken være klar, KRETSMESTERE i 4. divisjon.

Coach og manager Bjørn Aspeholen (bildet) kan stolt og fornøyd konstantere at Dream Team har hatt en fantastisk bra sesong. Kun et tap og en uavgjort, resten var seire!

Fra Mikael Sjöqvist har følgende rapport fra kampen tikket inn:

Nor 92 Dream Team kan se tilbake på en meget bra sesong. En sesong som slutades på onsdagskvelden med at laget tog KM-titeln i division IV.
Tunet 3 besegrades med 7-6 (1-0, 5-3, 1-3) i Høyenhallen.

Førutsettningarna infør kampen var slik at Dream Team skulle bli kretsmester vid uavgjort eller seier.
Nå er ikke Dream Team ett lag som spiller før uavgjort, nej laget går alltid før seier. Motstandet var dokk tufft, Tunet kom till spill med ett starkt lag med flera A-lagsspiller samt juniorer som til helgen ska spille final i junior-NM.

I første perioden spillte bortelaget ett tight førsvarsspill kryddat med bra keeperspill fra Fanu. Farliga kontringar var modellen og det skapades en hel del farliga chanser.
Simen Fjerdingstads mål blev dokk det enda i perioden.

Andre perioden blev desto målgladare. Nor fortsatte ha bra kontroll bakover og spillte med stor insats. Offensivt lossnade det også. Flera ganger hittades luckor i Tunet-laget, særskilt framgångsrikt var oppspel i mitten. Eller kunde man gjøre som Rickard, gå coast to coast. Han sprang førbi hele Tunet-laget og som avslutning rundade han hjemmekeepern før han la ballen i mål. Det var kampens høydpunkt utan tvil!

Nor kunde til og med koste på seg att missa en straff (Manne var syndabokk her) og spille tidernas dårligaste power play (fast det blev faktiskt mål!) og endå gå fram till en klar 6-2-ledelse.

Ett sent mål i andre perioden gjorde nå att Tunet fikk lite kontakt igen og verterne startade den siste perioden meget bra. Nor slet i førsvarsspillet og det blev alltfor mye fokus på ballen i stedet før att plokka ut hver sin spiller. Derfor blev det plutselig javnt, men helt i kapp kom aldrig Tunet utan Nor gjorde 7-5 efter en inøvd frislagsvariant som Sjøkan og Manne mange sene kvelder ritat og lurat på i Øvre Storgate 82. Det målet blev kampavgjørande.

Mot slutet tog Tunet time-out før att plokka ut keepern, men coach Bosse svarade med att senda ut ett manskap som verkligen ville ta fighten och Tunet skapade ikke mange chanser under slutet av kampen.

Dermed er Nor kretsmester vilket firades med att Bosse bjød hela laget på Tex Burger. Egentligen er det vi spillere som borde spandere på Bosse. Han er den store førklaringen til att det gått så bra i år. Hans gledje och seriøsa instilling har smittat av seg på oss andra. Ett stort takk til Bosse før ett fantastiskt jobb den her sesongen.

Mot Tunet får samtliga spillere berøm før insatsen, men extra ros till Manne. Han gjorde ikke bare fyra mål utan bidrog også med hardt jobb i defensiven. Stabilt keeperspill av Fanu bør og næmnas.

Målen: Manne 4, Simen 2, Rickard.