20212223242526
27282930

Dream Team med seier i KM

05.04.2008

NOR 92 ble suverene seriemestere i 4. divisjon etter en seiersrekke som ikke sprakk før i aller siste kamp, lenge etter at mesterskapet var klart. I ettermiddag har DT-gutta spilt den første av to kamper om KM tittelen og ettermiddagens motstander var B16.

Tom-Erik Kolek (bildet) noterte seg for et mål da NOR 92 møtte B16 i ettermiddagens KM sluttspill.

NOR 92 skal møte B16 og Tunet 3 i kampen om KM tittelen og i ettermiddag var det klart for første kamp mot B16. Faktisk er dette eksakt de samme lagene som gjorde opp om tittelen i fjorårets 5. divisjon. A-trener Mikael Sjøqvist som har vært en tung bidragsyter i årets Dream Team har levert følgende rapport fra kampen.

Det var vertene som begynnte klart best. Stundtals bra passningsspill og bra tålamod i anfallsspillet ledde fram till tre mål. Speciellt husker vi Koleks coast to coast mål… Otroligt pent!

I første perioden spillte NOR veldigt bra bakover. Fanu var glimrande i mål og fikk også god hjelp.

I andre perioden blev hjemmelaget lit før passivt og man kom allt lenger ner i banan. B16 var ikke sena att utnyttja dette, men gjorde bare ett mål. Detta kan Dream Team takke Fanu før. Han spillte meget bra og var den som såg til att NOR fortsatt var i ledelsen infør den siste perioden.

Tendensen var den samme i siste perioden. NOR-spillerne slarvade alltfor mye i passningsspillet og fikk derfor aldrig till noe ordentligt anfallsspill. Dette gjorde att B16 hade initiativet i kampen. 3-2-reducering kom også, men heldigvis før hjemmlaget tok det ikke lange før det blev 4-2. Detta på ett riktigt pangskudd av Adde. B16 fortsatte att presse og gjorde 3-4, men kom aldrig til att kvittera. Egentligen hade nog uavgjort varit det mest rettvise i kampen, men meget takk vare Fanu drog NOR det lengste strået.

Søndag spiller B16 mot Tunet. Når Dream Team ska møte Tunet 3 er ikke klart endå.

Kampfakta:
Nor Dream Team-B16 4-3 (3-0, 0-1, 1-2)

Mål NOR 92: Simen Fjerdingstad, Anders Blom, Tom-Erik Kolek og Andreas Arvidsson.