2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Steffen med fire mål for Norge!

27.04.2008

NOR 92's Steffen Løvlund debuterte i helgen for det Norske A-landslaget og hvilken drømmedebut det ble for Steffen! Norge møter Danmark, Sveits og Finland i Hvidovre i Danmark denne helgen

Norge åpnet fire nasjoners turneringen mot vertene fra Danmark på fredag kveld. Etter å ha fått en fryktelig start med 0-2 etter kun 3.22 reiste det Norske laget seg mesterlig. Det Norske laget ledet med 4-3 etter 1. periode, uten at Steffen hadde notert seg for poeng.

I 2. periode derimot presenterte Steffen seg for publikum med to nettkjenninger, sine to første for det Norske A-landslaget. Norge ledet med 7-4 foran den siste perioden.

I siste perioden laget Steffen sitt tredje mål for dagen når han sendte Norge opp 8-6 ledelse. Lagene scoret etter dette en gang hver og dermed endte Steffen's debut for Norge med seier 9-7 og tre mål på kontoen!

I lørdagens kamp mot Sveits ble det tap 2-6, men også her noterte Steffen seg for en scoring da han reduserte Sveits' ledelse til 1-2.

I dagens oppgjør mot storfavorittene Finland gjorde Norge en meget hederlig innsats. Finland som hadde slått Danmark med knusende 23-1 og Sveits med 5-3, slet lenge mot Norge og etter mer enn halvspilt kamp sto det 3-3, før Finnene tok ledelsen 4-3 og 5-3 før Norge nok en gang reduserte til 5-4 og skapte ny spenning. Mot slutten ble Finnene for sterke og reiste i fra til 9-4, et resultat Norge skal være fornøyd med mot en lag som er blant verdens beste.