20212223242526
27282930

GIF Fighters og Tunet vant ETC08!

31.08.2008

GIF Fighters vant herreklassen og Tunet dameklassen i årets EXEL TIGER CUP. Begge finalene ble meget tette og spennende og herrefinalen måtte avgjøres på straffer etter at Sagene hadde hentet opp GIF's 4-1 ledelse i løpet av noen små magiske minutter.

Årets herrefinale åpnet med at Sagene tok ledelsen med 1-0 etter halvspilt 1. periode. Dessverre for Sagene var ikke målscoreren oppført på kampskjema og dermed ble spilleren utvist med kampstraff 1. GIF Fighters fikk dermed en mulighet til å utlikne i overtallsspill de neste fem minuttene, en mulighet de utnyttet særdeles dårlig! Perioden endte med Sagene's ene nettkjenning.

I 2. periode kom et GIF lag på banen som hadde bestemt seg for å skru opp tempo på ball og bein. Sagene fikk problemer med å henge med i svingene etterhvert og etter halvspilt periode nettet GIF to ganger på 39 sekunder og kunne dermed gå til den andre pausen med en ledelse på 2-1, ikke ufortjent.

GIF fortsatte der de slapp i 2. periode og Sagene begynte etterhvert å merke det harde kjøret. Etter 8.20 av sisteperioden økte GIF til 3-1 og vi konstanterte at Sagene så slitne ut. Når GIF økte til 4-1 med snaue 7 minutter igjen var nok de aller fleste i Solberghallen ganske så sikre på at GIF hadde avgjort det hele. Men som mot Finspång viste Sagene fantastisk moral. Fra 53.07 til 58.32 brukte Sagene tiden godt, for på disse drøye fem minutter laget "burgergutta" like godt tre mål og utliknet GIF's klare ledelse. Dermed ebbet kampen ut med 4-4 på lystavla og da måtte det straffer til for å skille lagene. GIF startet med å øke til 5-4 før Sagene brant to og GIF en av de neste tre straffene. Den fjerde satte GIF og dermed var de 10.000,- rikere, en gavesjekk på utstyr for 3.000,- fra EXEL/INTERSPORT, vinnerpokal, napp i vandre pokalen og en mulighet til å forsvare tittelen i 2009. De var årets EXEL TIGER CUP mestere! NOR 92 gratulerer og ønsker velkommen tilbake til neste års jubileumsturnering (15 år).

Damefinalen ble ikke riktig like dramatisk. Her var det Holmlia som fikk en fantastisk fin start på finalen da de satte press på Tunet umiddelbart ved å ta ledelsen allerede etter kun 48 sekunder. Tunet fikk summet seg etterhvert og ikke helt ufortjent så kunne de utlikne etter 08.04 av 1. perioden.

2. periode ble ikke veldig hendelsesrik, men Tunet fikk sjansen til å ta ledelsen i overtallsspill, men lykkes ikke. Derimot lykkes de bedre et par minutter senere når de tok ledelsen med 2-1 når var gått 27.16 av kampen. Perioden ebbet ut med ledelse til Tunet etter to spilte perioder.

I tredje periode fikk Holmlia uttelling når de gikk "kjøkkenveien" og utliknet til 2-2 etter drøye fem minutter av perioden. Det som så ut til å gå til straffer endte heller med at Tunet tok hjem seieren etter et knallende skudd drøye fem minutter før slutt. PANG! og dermed var Tunet mestere også i 2008 og kunne dermed ta med seg vinnerpokal, gavesjekk på kr. 4.000,-, utstyr fra våre sponsorer EXEL/INTERSPORT for kr. 2.000, og ikke minst, Tunet tok sitt tredje napp i vandrepokalen og kunne ta den med seg til odel og eie etter sin tredje strake ETC seier på rad.

Det ble også kåret et "all star team" i begge klasser.