27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

NOR 92 ute av ETC08

30.08.2008

NOR 92's herrelag måtte slå Sola i sin siste kamp etter at de rotet det til for seg selv mot Homlia. Slik gikk det ikke selv om NOR 92 hevet seg flere hakk fra Holmlia kampen som de tapte 1-3.

Etter et par gode muligheter i starten av kampen mot Sola, greide etterhvert Sola noe som Tigers ikke greide, omsette sjansene til mål.

Etter en første periode som endte med 3-0 Sola og hvor NOR 92 ikke greide å omsette sine sjanser til mål, fikk Tigers en knallåpning i sisteperioden hvor Thomas Lindgren reduserte til 1-3. Dessverre greide ikke NOR 92 å stenge igjen bakover, samtidig som de fortsatt også i 2. periode ikke scoret på sjansene.

Sola scoret ytterligere to ganger, mens NOR 92 kun noterte seg for en nettkjenning til og dermed vant Sola forjtent nok med 5-2.

Det var nok den bleke innsatsen mot Holmlia som ble utslagsgivende for at NOR 92 ikke kunne ha et håp om å plassere seg blant de to beste treer lagene og dermed snike seg med i en kvartfinale.

Uansett var det i perioder mye positivt fra hjemmelaget, som innsatsen mot Sagene fredag da det ble et knepent ett-målstap.

For damelaget ble det to store tap med 0-21 mot Tunet og 0-22 for Holmlia, mens man måtte se seg slått med 0-6 for Grei og 1-7 for Akerselva, en tøff gjennomkjøring for seriespillet tar til, men trøsten får være at man møter langt lettere motstand i 2. divisjon.