20212223242526
27282930

Gjelleråsen ble for sterke

17.02.2008

Gjelleråsen ble for sterke i dagens meget viktige kamp for NOR 92. Nok en gang var det en av periodene som ble utslagsgivende for slutt resultatet, når det er sagt gjorde NOR 92 en meget bra kamp! Kverneland vant mot Fredrikstad og dermed er NOR 92 tvunget til vinne over vestlendingene neste søndag.

NOR-kaptein Tobias Nilsson (bildet) måtte konstantere at Gjelleråsen fikk med seg begge poengene i dagens meget jevne oppgjør i Solberghallen.

Nær sagt som vanlig fikk NOR 92 en meget bra start på kampen. allerede etter 2.44 lå den første ballen i nota bak GIF målvakten og 1-0 til hjemmelaget etter scoring av Alexander Jaksland, servitør Thomas Lindgren. 5.30 sto det på tavla da hjemmelaget øket til 2-0. Andreas Arvidsson var målscorer etter pasning fra Henning Larsson. Etter halvspilt periode fikk Gjelleråsen sin redusering da Tommy Midtsveen scoret sin første for dagen og snaue to minutter senere sto det 2-2 etter at samme man hadde vært frempå. Etter 17.39 laget Manne Strandberg sitt første for dagen etter sitt comeback, servert av guttespilleren Mathias Knutsen. 21 sekunder senere sto det 3-3 etter at Knut Voldengen utlignet for Gjelleråsen, et resultat som sto seg til første pause.

Periode nummer to ble relativt jevnspilt, men for NOR 92 ble det lite utbytte på sjansene, samtidig som Gjelleråsen var dødelig effektive og fikk uttelling på sine. Voldengen, Brath og Midtsveen sørget for at Gjelleråsen ledet 6-3 foran siste perioden.

Det skulle gå hele 9.30 av perioden før det første målet kom og det var det Gjelleråsen som sto for. 7-3 og mange trodde at kampen var sluttspilt. Men NOR 92's gutter ville ikke gi seg og kjempet videre og fikk lønn for innsatsen minuttet senere da Manne Strandberg reduserte til 4-7. Så skulle det gå ytterligere fem minutter før guttespiller Mathias Knutsen også fikk uttelling og dermed 5-7 med fem minutter igjen av perioden. Tross at NOR 92 ga 100% mot slutten, var det Gjelleråsen som punkterte oppgjøret med 5-8 etter 56.47 og 5-9 etter 58.17, før Manne Strandberg nok en gang var frempå og satte inn 6-9 som også ble sluttresultatet.

Alt i alt en meget bra kamp av NOR 92 mot et Gjelleråsen som i de siste kampene har vist fryktingytende form ved å slå Sarpsborg og Fjerdingby i rask rekkefølge. Fortsetter gutta i samme stil ser det lyst ut foran skjebneoppgjøret mot Kverneland!