20212223242526
27282930

Skuffende av NOR

05.02.2008

NOR 92 skuffet både seg selv og sitt publikum i det viktige oppgjøret mot Slevik. Tross en positiv start på kampen, ble vi sørgelig nok vitne til et NOR-lag som for første gang denne sesongen ikke viste noen moral når det gjaldt som mest. Slevik vant med kalassifrene 11-2.

Dessverre så vi lite til effekten av et gjerrigere NOR-lag mot Slevik. Trener Mikael Sjøqvist lovet at vi skulle stenge igjen bakover, men dessverre "sprakk" Tigers fullstendig i siste halvdel av kampen.

NOR 92 var det førende laget fra start av i kveldens meget viktige eliteserieoppgjør. Etter en positiv innleding på kampen, fikk Tigers kreditt for innsatsen etter 12.10 da Thomas Lindgren etter pasning fra Alexander Jaksland kunne gi hjemmelaget ledelsen med 1-0. Dessverre for hjemmelaget fikk Slevik meget billig lov til å utligne til 1-1 etter at en ball forandret retning rett foran Anker Johansen som voktet NOR-målet i sin første kamp etter overgangen fra Fjerdingby. NOR 92 kom seg raskt etter denne kalddusjen og gikk nok en gang i ledelsen etter 17.16, nok en gang sto kombinasjonen Thomas Lindgren og Alexander Jaksland bak målet. Synd var det derfor at Jonas Gustavsen fikk lov til å prøve to ganger rimelig uforstyrret før han utlignet til 2-2 med tre NOR-spillere rundt seg.

Det var Slevik som var det klart førende laget i 2. periode. NOR 92 startet perioden med Tobias Hulterstrøm utvist og Slevik utnyttet dette maksimalt ved å ta ledelsen 3-2 etter 21.06 da Thomas Stræte fikk upresset fra back plass sette ballen i vinkelen. Da Slevik økte til 4-2 etter 23.22 fryktet vi det verste, men NOR 92 fikk demmet opp for flere Slevik scoringer. NOR 92 skapte svært lite i denne perioden og selv i overtallsspill 5-3 skapte Tigrene lite.

Den 3. perioden ble for NOR 92 en stor skuffelse. Sleviks ledelse på 4-2 skulle hentes inn, men allerede etter 42.41 økte Slevik til 5-2. Etter dette var det kun et lag på banen. Slevik ydmyket NOR 92 fullstendig i de siste tjue minuttene med hele 7-0. Resten av kampen forbigår vi i stillhet og håper at alle tar lærdom av hendelsene allerede neste onsdag da Tunet står på motsatt banehalvdel...