27282930

2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019 | 2020 | 2021 | 2022 | Januar - Februar - Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - September - Oktober - November - Desember

Burde hatt to poeng

13.01.2008

Det var Sagene som fikk den beste åpningen og tok ledelsen med 1-0, men det var NOR 92 som var det klart beste laget de første 20 minuttene. Steffen Løvlund utlignet til 1-1 etter halvspilt periode før Thomas Lindgren dunket inn tre scoringer før perioden var slutt, dermed sto det 4-1 til hjemmelaget etter de første tjue.

Den andre perioden startet med at NOR 92 pådro seg en utvisning. Dette overtallsspillet utnyttet Sagene godt og reduserte NOR-ledelsen til 4-2. Men hjemmepublikum kunne puste lettet ut for NOR 92 red av Sagene offensiven i starten på perioden og økte sin ledelse til hele 6-2 foran siste perioden etter at Steffen Løvlund og Thomas Lindgren hadde notert seg for nettkjenninger på kampskjemaet.

De fleste i Solberghallen trodde at NOR 92 skulle ta hjem to utrolig viktige poeng etter hva som ble vist i Solberghallen de første førti minuttene av kampen. Selv om Sagene reduserte i overtallsspill til 6-3 etter kun 1.24 av siste perioden, skapte Simen Fjerdingstad ro i rekkene med sitt 7-3 mål kun 19 sekunder senere. Det meste så lyst ut for NOR 92 med drøye 18 minutter igjen å spille. Men så fulgte antakelig noen av de svarteste minuttene for NOR 92 på lenge. Fra å spilt solid, med ro og rutine, skjedde det noe som alle med et dårlig hjerte ikke tåler. Sagene snudde kampen totalt på drøye seks minutter fra 42.02 til 46.23 og plutselig sto det utrolig nok 7-7 i Solberghallen. Brødrene Snellingen fikk lov til å holde "Zorroshow" og da er det bare å nyte. Allikevel viste hjemmelaget nok en gang moral i slutten av kampen. Først ved at de igjen tok tilbake ledelsen 8-7 ved Thomas Lindgren, før de økte til 9-7 ved Simen Fjerdingstad da det gjensto snaue 1o minutter å spille. Men nok en gang får Sagene utrolig nok lov til å komme tilbake,. 9-7 ble i løpet av de neste fem minuttene forvandlet til 9-10 og Sagene så ut til å "stjele" med seg begge poengene fra Solberghallen, noe som ville vært et ran. Men heldigvis ville Steffen Løvlund det anderledes og kun 14 sekunder etter Sagenes ledelsesmål og med 1.22 igjen på tavla fastsatte Steffen sluttresultatet til 10-10.

NOR-gutta var etter kampen slukøret og skuffet, men vi skal ta med oss at dette allikevel var et utrolig viktig poeng i kampen om en plass i neste års eliteserie.

Dagens mann i NOR 92 var Thomas Lindgren som banket inn hele fem mål for hjemmelaget. Thomas selv var alllikevel skuffet etter kampen og mente det hjalp lite da vi rotet bort et poeng i siste periode. Uansett var det godt å se han vet hvor målet står!