20212223242526
27282930

Surt tap etter kjempeinnsats av Tigers

04.03.2008

NOR 92 tapte sesongens siste hjemmekamp med 7-8. Vi mener meget ufortjent etter at hjemmelaget spiller en av sine beste kamper for sesongen og i perioder legger bra press på Greåker. Forutsetningene er nå som følger:

I og med kveldens tap er NOR 92 avhengig av at Harstad tar minst et poeng fra Kverneland i siste serierunde. Uavgjort eller Harstad seier på vestlandet i siste serierunde betyr at NOR 92 må ta begge poengene borte mot Sveiva. Med seier til Kverneland er NOR 92 i 1. divisjon uansett resultat i oppgjøret i Stovnerhallen.

Thomas Lindgren (bildet) var tvunget til å stå over kveldens kamp på grunn av en betennelse i hånden. Vi får håpe han er tilbake i skjebnekampen mot Sveiva. Han pleier å trives i slike oppgjør.

Her må Tigers gi jernet, håpe på stang inn og hjelp fra høyere makter...

1. periode er akkurat slutt og det er gjestene fra Greåker som noe flatterende leder med 3-2. Det er hjemmelaget som har styrt det meste av perioden og Tigers ledet både 1-0 og 2-1 før Greåker scoret to noe lettkjøpte mål. I tillegg til at Thomas Lindgren ikke spiller, har også Tobias Hulterstrøm startet kampen på benken. Morsomt var det å se guttespilleren Mathias Knutsen lage 2-1 etter at han ble servert av Manne Strandberg på kelnervis.

2. periode er i gang og NOR 92 har fått en drømmestart på perioden og leder 4-3! Greåker utlikner til 4-4, men NOR 92 scorer to mål på 39 sekunder og leder 6-4! NOR 92 har byttet målvakt i periode pausen. Ut gikk Andreas Fanuelsen, inn kom Anker Johansen. Etter 32.05 utligner Greåker til 6-5, NOR 92' forsvarere står og sover da Greåker tar et frislag. Dermed ny spenning. Greåker utligner i spill 5 mot 3 til 6-6 og 13 sekunder før periode slutt tar de ledelsen med 7-6. Greåker avslutter perioden med å pådra seg en 2 min. for utvisning for feil avstand. NOR 92 får en kjempesjanse i sluttsekundet, men får ikke ballen over målstreken. Oppsummert en periode hvor NOR 92 dominerer totalt de første 10 minuttene, mens Greåker sakte spiller seg inn i kampen de siste 10 minuttene.

3. periode er i gang. Spenningen er til å ta å føle på i Solberghallen. Greåker red av 1.57 i undertallspill i starten på perioden. Etter drøye 8 minutter med stillingskrig er det Greåker som tar ledelsen 8-6 etter 48.43. Vi har spilt i 49.21 da Greåker pådrar seg en 2 minutters utvisning. Ny spenning etter 51.18! NOR 92 reduserer til 7-8 etter scoring av Andreas Arvidsson. Nerver i helspenn i Solberghallen, 55.43 da Sjøkan tar time out for NOR 92! NOR 92 har noen ufattelig store sjanser mot slutten, men Greåker greier å ri av stormen og vinner 8-7. Fortjent? Tja...