20212223242526
27282930

Uavgjort mot Sveiva holdt ikke

08.03.2008

NOR 92 tok et poeng i målorgien mot Sveiva som endte med 11-11, men det hjalp dessverre ingen verdens ting for utfallet av hvor Tigers spiller neste sesong. I Frøyhallen ble Harstad dessverre hjelpeløse statister mot et heltent Kverneland som knuste nordlendingene med hele 7-1 og samtidig sendte Tigers tilbake i 1. divisjon.

NOR 92 har spilt meget bra innebandy i sesongens siste kamper uten å ha helt marginene på sin side, men nedrykket kan nok kanskje først og fremst tilskrives poengtapene mot Sagene hjemme og det forsmedelig tapet mot Fredrikstad i Solberghallen etter nyttår. Med totalt to poeng i disse kampene hadde NOR 92 også vært et Eliteserielag neste sesong - det er tallenes klare tale. Hele 6 av sesongens 15 tap har vært med kun et mål, så vi snakker om små marginer mellom "himmel og helvete".

Det har ligget i kortene en stund at det så mørkt ut for Tigers. Med så sterke motstandere som Greåker hjemme (tap 7-8) og Sveiva borte og med krav om tre poeng for å være sikret ny plass ble det en for tung oppgave. Nå det er sagt var vi svært nære et poeng mot Greåker og heller ikke langt fra to poeng i ettermiddagens kamp mot Sveiva. Litt betenkelig er det at vi har gjort knallmatcher mot de antatt beste, for så å kollapse mot de antatt dårligste lagene. Dette ble vår bane.

- Spår spillerflukt med tap (Drammens Tidende)

I ettermiddagens oppgjør mot Sveiva byttet lagene på ledelsen i hele kampen. NOR 92 ledet med 5-3 etter de første 20 minuttene, men Sveiva kom tilbake i andre periode og ledet med 9-8 foran siste perioden. I tredje periode økte Sveiva til 10-8 før Tigers scoret tre strake og ledet 11-10 minutter før slutt, men Sveiva fikk æren av å score kampens siste mål og dermed ble det poengdeling i Stovnerhallen.

=> Kampfakta Sveiva - NOR 92

Nå blir det i stedet tid for å bygge opp et nytt lag i NOR 92 - en fremtidslag med morgendagens NOR-stjerner. Alle forutsetninger er tilstede og det behøver ikke å ta for lang tid for NOR 92's unge mannskap og kjempe seg tilbake. Med en trener kapasitet som Mikael Sjøqvist, et forsterket støtteapparat og ikke minst må vi kryddre med noen gode rutinerte forsterkninger, så blir NOR 92' unggutter å regne med fra dag en.

- NOR og ned (Drammens Tidende)

PS! NOR 92's guttelag ble i dag seriemestere i Gutter Elite etter at Holmlia ble slått med 6-5 på bortebane og i går ble det seier 9-5 over Sveiva.